Allergenenvrije en plantaardige basis voor de foodprofessional

C'est Ça Witte Basissaus is allergenenvrij en volledig plantaardig en biedt jou als chef-kok de mogelijkheid perfect op de wensen van je gasten in te spelen. Welke speciale dieetwensen je gasten ook hebben, de basissaus van C’est Ça is geschikt voor iedereen! Omdat voor de basis uitsluitend plantaardige olie is gebruikt in plaats van room, is de saus volledig lactosevrij. Bovendien is C’est Ça in tegenstelling tot de meeste andere sauzen gepasteuriseerd en niet gesteriliseerd waardoor deze een verse smaakbeleving heeft.

Remia Eigenschappen C'est Ça basissauzen

“Het scheelt ons heel veel tijd, terwijl de basis en het resultaat precies hetzelfde zijn, vergeleken met wanneer we het zelf maken. Daardoor kunnen we ook wat besparen op personeelskosten”

chefkok Devon Vos, 't oude Raadhuis te Heesch

Remia Food professional aan het koken met C'est Ça basissauzen keuken

Onze basis, jouw creatie!

C’est Ça Witte Basissaus is een neutrale basissaus die klaar is voor gebruik en die alle ruimte biedt voor toevoeging van specerijen en eigen ingrediënten. De Witte Basissaus is de perfecte basis voor bijvoorbeeld een huisgemaakte champignonsaus, groene pepersaus en kaassaus, maar kan ook dienen als basis voor een pastasaus.