Allergenenvrije en plantaardige basis voor de foodprofessional

C'est Ça Witte Basissaus is allergenenvrij en volledig plantaardig en biedt jou als chef-kok de mogelijkheid perfect op de wensen van je gasten in te spelen. Welke speciale dieetwensen je gasten ook hebben, de basissaus van C’est Ça is geschikt voor iedereen! Omdat voor de basis uitsluitend plantaardige olie is gebruikt in plaats van room, is de saus volledig lactosevrij. Bovendien is C’est Ça in tegenstelling tot de meeste andere sauzen gepasteuriseerd en niet gesteriliseerd waardoor deze een verse smaakbeleving heeft.

Voordelen, eigenschappen, C'est Ça, Remia

“Het scheelt ons heel veel tijd, terwijl de basis en het resultaat precies hetzelfde zijn, vergeleken met wanneer we het zelf maken. Daardoor kunnen we ook wat besparen op personeelskosten”

chefkok Devon Vos, 't oude Raadhuis te Heesch

Onze basis, jouw creatie!

C’est Ça Witte Basissaus is een neutrale basissaus die klaar is voor gebruik en die alle ruimte biedt voor toevoeging van specerijen en eigen ingrediënten. De Witte Basissaus is de perfecte basis voor bijvoorbeeld een huisgemaakte champignonsaus, groene pepersaus en kaassaus, maar kan ook dienen als basis voor een pastasaus.

Ervaar het gemak van de Witte Basissaus!

Wil je kennismaken met de Witte Basissaus van C'est ça? Laat je gegevens achter via het formulier en je ontvangt een gratis sample!

De mogelijkheid voor het aanvragen van onze sauzen geldt uitsluitend voor foodprofessionals. Levering uitsluitend op zakelijk adres en maximaal 1 per adres.

Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.