Onze basis, jouw creatie!

De sauzen van C’est Ça zijn allergenenvrij en volledig plantaardig en bieden jou als chef-kok de mogelijkheid perfect op de wensen van je gasten in te spelen. Welke speciale dieetwensen je gasten ook hebben, de sauzen van C’est Ça zijn geschikt voor iedereen! Omdat voor de basis uitsluitend plantaardige olie is gebruikt in plaats van room, zijn de sauzen volledig lactosevrij. Bovendien is C’est Ça in tegenstelling tot de meeste andere sauzen gepasteuriseerd en niet gesteriliseerd waardoor ze een verse smaakbeleving hebben.

“Het scheelt ons heel veel tijd, terwijl de basis en het resultaat precies hetzelfde zijn, vergeleken met wanneer we het zelf maken. Daardoor kunnen we ook wat besparen op personeelskosten”

chefkok Devon Vos, 't oude Raadhuis te Heesch

Plantaardig

Ook in sauzen zijn er ontwikkelingen als het gaat om ingrediënten met een plantaardige oorsprong. Door een uitgekiende toepassing van umami, gewonnen uit groenten en paddenstoelen, hebben we de sauzen van C’est Ça namelijk een krachtige smaak kunnen meegeven die dezelfde smaakbeleving geeft als een traditioneel getrokken fond. Hiermee bieden we jou als chef-kok culinaire gemaksproducten die uitstekend te combineren zijn met groenten en vegetarische alternatieven.

Probeer de C'est Ça sauzen nu gratis!

Wil je kennismaken met de warme sauzen van C'est ça? Laat via het formulier je gegevens achter en wij sturen de sauzen naar je op. De mogelijkheid voor het aanvragen van onze sauzen geldt uitsluitend voor foodprofessionals. Levering uitsluitend op zakelijk adres en maximaal 1 per adres.