Picalilly met een moderne twist van nu!

Anno 2020 is (zoet)zuur een van de belangrijkste smaaktrends. En laat augurk, als hoofdingrediënt nu perfect binnen deze trend passen. Daarnaast leert de Nederlander iets pittigere smaken meer en meer waarderen.

Vandaar dat onze Sausmeesters van het oer-Hollandse merk Gouda’s Glorie de zoetzure en rijkgevulde signatuur van Piccalilly hebben gecombineerd met het pittige karakter van Chilisaus in de nieuwe Chunky Picachili sauce: een heerlijke, zoetzure en licht pikante saus met een stevige bite dankzij de grove stukjes augurk, wortel en ui. Uniek en helemaal van deze tijd! 

In een onafhankelijk marktonderzoek is de Chunky Picachili sauce zeer positief (namelijk boven de norm) getest!

Frietje Picachili: dé perfecte combi met friet!

De Chunky Picachili sauce smaakt niet alleen fantastisch in combinatie met friet, de combi klinkt ook nog eens super; een Patatje of Frietje Picachili, wie wil dat nu niet?! De saus is zoetzuur en licht pikant. De rijke vulling met stukjes augurk, wortel en ui zorgen voor extra bite. Een heerlijke smaakcombinatie met frites!

Maar de saus is niet alleen lekker bij friet... wat dacht je van een burger met een topping van Chunky Picachili sauce, waarbij de ui en augurk die je normaal gesproken op je burger toevoegt, nu al in de saus verwerkt zitten. Dé perfecte relish voor een Gourmet burger. Ideaal! Ook kun je de Chunky Picachili sauce perfect gebruiken als smaakmaker bij een frikandel of op de borrelplank.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Gouda's Glorie Chunky Picachili sauce is een zoetzure en licht pikante saus, rijkgevuld met stukjes augurk, wortel en ui. De saus is niet alleen lekker bij friet maar ook dé perfecte relish voor een Gourmet burger. Ideaal, want de ui en augurk die je normaal gesproken op je burger toevoegt, zitten nu al in de saus verwerkt.

Of op friet, een burger of bij een frikandel; de Chunky Picachili sauce is een echte smaakmaker en geeft elk gerecht extra pit!

Bekijk het recept!

Frikandel een keer anders!

Frikandel Speciaal is een hardloper op elk menukaart. Op zoek naar extra variatie? Serveer dan de frikandel eens anders: je kunt de Chunky Picachili sauce namelijk perfect gebruiken als smaakmaker bij een frikandel.

Tip! Wil je de saus iets meer romigheid geven? Meng deze dan met een van de Gouda’s Glorie Fritessauzen en je creëert je eigen waanzinnig lekkere saus!

Lees meer

Nieuwsgierig naar de nieuwe Chunky Picachili sauce?

Wij houden je graag op de hoogte!

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Gouda's Glorie.

Advies op maat?

Zoek hier de verkoopadviseur in jouw buurt!