Piccalilly met een moderne twist van nu!

Anno 2020 is (zoet)zuur een van de belangrijkste smaaktrends. En laat augurk, als hoofdingrediënt nu perfect binnen deze trend passen. Daarnaast leert de Nederlander iets pittigere smaken meer en meer waarderen.

Vandaar dat onze Sausmeesters van het oer-Hollandse merk Gouda’s Glorie de zoetzure en rijkgevulde signatuur van Piccalilly hebben gecombineerd met het pittige karakter van Chilisaus in de nieuwe Chunky Piccachili sauce: een heerlijke, zoetzure en licht pikante saus met een stevige bite dankzij de grove stukjes augurk, wortel en ui. Uniek en helemaal van deze tijd! 

Daarom is de Chunky Piccachili sauce in een onafhankelijk marktonderzoek (Normec Sensory 2020) ook zeer positief beoordeeld!

Frietje Piccachili: dé perfecte combi met friet!

De Chunky Piccachili sauce smaakt niet alleen fantastisch in combinatie met friet, de combi klinkt ook nog eens super; een Patatje of Frietje Piccachili, wie wil dat nu niet?! De saus is zoetzuur en licht pikant. De rijke vulling met stukjes augurk, wortel en ui zorgen voor extra bite. Een heerlijke smaakcombinatie met frites!

Maar de saus is niet alleen lekker bij friet... wat dacht je van een burger met een topping van Chunky Piccachili sauce, waarbij de ui en augurk die je normaal gesproken op je burger toevoegt, nu al in de saus verwerkt zitten. Dé perfecte relish voor een Gourmet burger. Ideaal! Ook kun je de Chunky Piccachili sauce perfect gebruiken als smaakmaker bij een frikandel of op de borrelplank.

Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Gouda's Glorie Chunky Piccachili sauce is een zoetzure en licht pikante saus, rijkgevuld met stukjes augurk, wortel en ui. De saus is niet alleen lekker bij friet maar ook dé perfecte relish voor een Gourmet burger. Ideaal, want de ui en augurk die je normaal gesproken op je burger toevoegt, zitten nu al in de saus verwerkt.

Of op friet, een burger of bij een frikandel; de Chunky Piccachili sauce is een echte smaakmaker en geeft elk gerecht extra pit!

Bekijk het recept!

Recept: Loaded Fries met mango, chicken strips & Chunky Piccachili sauce

Loaded Fries zijn naast populair en lekker, ook een echte rendementsmaker. Inspireer je klanten met verrassende smaakcombinaties, bijvoorbeeld met Gouda's Glorie zoetzure lichtpikante Chunky Piccachili Sauce. Eetwinkel Polly uit Bemmel ontwikkelde een receptuur met friet, gefrituurde kipstukjes, mango en Chunky Piccachili. Nieuwsgierig? 

Naar het recept

Loaded fries, piccachily, Chunky Piccachili Sauce, krokante kip, topping, bosui, saus

Frikandel een keer anders!

Frikandel Speciaal is een hardloper op elk menukaart. Op zoek naar extra variatie? Serveer dan de frikandel eens anders: je kunt de Chunky Piccachili sauce namelijk perfect gebruiken als smaakmaker bij een frikandel.

Tip! Wil je de saus iets meer romigheid geven? Meng deze dan met een van de Gouda’s Glorie Fritessauzen en je creëert je eigen waanzinnig lekkere saus!

Lees meer

Benieuwd naar de Chunky Piccachili Sauce?

Vraag hier een gratis tube Chunky Piccachili Sauce aan. Deze aanbieding is alleen geldig voor foodprofessionals. Levering uitsluitend op zakelijk adres en maximaal 1 per adres.
Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.

Nieuwsgierig naar de nieuwe Chunky Piccachili sauce?

Wij houden je graag op de hoogte!

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.

Advies op maat?

Zoek hier de verkoopadviseur in jouw buurt!

Bekijk onze beursaanbiedingen!

Wil jij het jaar ook voordelig beginnen? Maak dan nu gebruik van de beursaanbiedingen! De acties zijn tijdelijk, dus wacht niet te lang en profiteer van de kortingen!


Lees meer