Trend; Cheese fries!

De Nederlandse consument wil zich steeds vaker laten verleiden door verrassende frites met toppings en is tevens bereid hiervoor meer te betalen.

Friet met kaassaus is een heerlijke combinatie, die als trend is overgewaaid vanuit America. Als oer-Hollands merk heeft Gouda's Glorie een heerlijk romige saus ontwikkeld met de hartige smaak van Goudse kaas. De saus kan warm en koud worden geserveerd en is multi-toepasbaar: heerlijk op frites, op een burger en als dip bij nacho's.

Tip! Wil je weten hoe je de Creamy Cheese Style het beste kunt opwarmen? Bekijk hier de instructies!

Laat je inspireren!

Gouda's Glorie Creamy Cheese Style fries met kaassaus en hamburger

DO’s Corner succesvol met luxe friet met kaastopping

Luxe friet met toppings: DO’s Corner staat er bekend om in Nieuwegein. Van hete kip tot stoofvlees en van pulled chicken tot de creamy veggie: er is voor ieder wat wils. Ook de vier varianten met de Creamy Cheese Style van Gouda’s Glorie lopen erg goed.

Bekijk hier de 4 toppings met kaassaus van DO’s Corner

Gouda's Glorie Creamy Cheese Style Dominique met loaded fries

Ontdek de Tasty Cheddar Style!

Een Frietje met kaassaus is in Amerika helemaal Hot. Inmiddels is dit ook in Nederland steeds meer een begrip. De Gouda's Glorie Creamy Cheese Style heeft daar een aardige bijdrage aan geleverd. Op verzoek van velen komt Gouda’s Glorie nu ook met een Tasty Cheddar Style, een hartige variant met de smaak van Cheddar! Niet alleen lekker bij een loaded fries, maar ook bij de populaire Nacho schotel of een Double Tasty Cheddar Style burger. Geen gedoe meer met blikken die na openen kort houdbaar zijn, maar in handige tube, voor optimaal doseergemak en bovendien lang houdbaar, plantaardig en dus ook nog een geschikt voor Vegans!

Lees hier alles over Tasty Cheddar Style

Header Gouda's Glorie Tasty Cheddar Style tube nachos

Altijd op de hoogte!

Word je graag geïnspireerd middels recepten en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.

Advies op maat?

Zoek hier de verkoopadviseur in jouw buurt!
Joop Braber 01 LR.jpg

Kaassaus van Friteshuis Vleminckx valt in de smaak bij toeristen

Met 28 sauzen op de kaart is er keuze genoeg voor de toeristen die een frietje halen bij Friteshuis Vleminckx in Amsterdam. Maar een opvallende hardloper is de kaassaus: de toeristen zijn er dol op en vragen er zelf naar. Dat de saus vegan is, is voor veel gasten een onverwacht voordeel.

Lees meer: toeristen in Amsterdam dol op vegan kaassaus

Remia afbeelding Nigel met puntzak frites en fritessaus uitgezoomd

Kaassaus geeft Spirello mooie omzetboost in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland heeft met 862.000 bezoekers heel wat gasten te verleiden voor een maaltijd of een snack. Naast een aantal grote restaurants, is er op twee locaties in het park een Spirello-verkooppunt te vinden. Sinds kort is daar een upgrade van de bekende aardappelsnack verkrijgbaar: de Spirello met kaassaus.

Lees meer over extra omzet behalen met kaassaus

Gouda's Glorie Creamy Cheese Style kaassaus Toverland