Flammkuchen Truffle

Heerlijke Flammkuchen met champignons, Gruyère kaas en Black Truffle Mayonaise. 

Recept Remia Legendary Flammkuchen met Black Truffle mayonaise

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Halveer de champignons en bak deze in een hete koekenpan met zonnebloemolie, peper en zout lekker bruin. Zet de oven op 250°C.
  2. Beleg de Flammkuchen met plakken pancetta, gerapte Gruyerekaas en de champignons.
  3. Plaats deze op een bakpapier in een hete oven en bak in vijf minuten heerlijk krokant.
  4. Garneer met rucola en Remia's Black Truffle Mayonnaise en serveer op een houten plank.

Tip: Flammkuchen bodem kan je ook kant-en-klaar kopen.

Gebruikte producten in dit recept

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle | Tube 800 ML

Remia’s Legendary Mayonaise Black Truffle is een hartige en romige mayonaise. Bereid met echte Italiaanse zwarte truffels, vrije uitloop eieren, lactosevrij, glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, hamburgers en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.