Bikkelburger

Hamburger met Bikkelsaus: de burger voor echte Bikkels!



R081.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 sesambol
  • 1 beefburger
  • 25 g sla
  • 2 plakjes tomaat
  • 5 plakjes augurk
  • 3 plakken bacon
  • 10 uienringen
  • 40 ml Remia Bikkelsaus

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de hamburger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  3. Bak de plakken bacon tot deze krokant zijn en leg deze op een stukje keukenpapier. Bak de uien eventueel aan.
  4. Snijd de sesambol open en smeer de onderzijde van de bol in met Bikkelsaus. Beleg deze met sla, tomaat en augurk. Leg vervolgens de hamburger op het broodje en direct daar op de bacon en uienringen.
  5. Maak de burger af met de Bikkelsaus en leg het kapje op het broodje. Eet smakelijk!

Tip: Met een frietje, drankje en bakje Bikkelsaus maak je in een handomdraai een écht Bikkelmenu!

Gebruikte producten in dit recept

Remia Bikkelsaus | Tube 800 ML

Remia Bikkelsaus is een saus met een stevige bite op basis van de Remia Fritessaus Classic. Lekker kruidig en met een knapperig uitje past deze perfect bij frites en snacks. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.