Bikkelburger Chicken Style

Een heerlijke kipburger voor echte Bikkels!


R083.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Frituur de kipburger circa 4 tot 6 minuten. Grill de ananas even voor mooie grillstrepen en bak de uien eventueel even aan.
  3. Snijd de bruine bol open en smeer de onderzijde van de bol in met Bikkelsaus. Beleg deze met sla, de uienringen en de ananas. Leg vervolgens de kipburger op het broodje en direct daarop de kaas en jalapeno.
  4. Maak de burger af met de Bikkelsaus en leg het kapje op het broodje. Eet smakelijk!

Tip: Leg de kaas 30 sec. op de kipburger wanneer deze op de bakplaat ligt. Dan smelt de kaas mooi!

Gebruikte producten in dit recept

Remia Bikkelsaus | Tube 800 ML

Remia Bikkelsaus is een saus met een stevige bite op basis van de Remia Fritessaus Classic. Lekker kruidig en met een knapperig uitje past deze perfect bij frites en snacks. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.