Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 bruine tarwebol
- 1 kipburger
- 25 gr sla
- 10 uienringen
- 2 schijven ananas
- 1 plak kaas of Creamy Cheese Sauce
- 4 jalapeno peper in ringen
- 40 ml Remia Bikkelsaus
Instructies:
- Was de sla en maak droog.
- Frituur de kipburger circa 4 tot 6 minuten. Grill de ananas even voor mooie grillstrepen en bak de uien eventueel even aan.
- Snijd de bruine bol open en smeer de onderzijde van de bol in met Bikkelsaus. Beleg deze met sla, de uienringen en de ananas. Leg vervolgens de kipburger op het broodje en direct daarop de kaas en jalapeno.
- Maak de burger af met de Bikkelsaus en leg het kapje op het broodje. Eet smakelijk!
Tip: Leg de kaas 30 sec. op de kipburger wanneer deze op de bakplaat ligt. Dan smelt de kaas mooi!
Gebruikte producten in dit recept
Remia Bikkelsaus | Tube 800 ML
Remia Bikkelsaus is een saus met een stevige bite op basis van de Remia Fritessaus Classic. Lekker kruidig en met een knapperig uitje past deze perfect bij frites en snacks. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in 800ml tube.