Bikkelburger Deluxe

Een luxe hamburger met Reibekuchen voor echte Bikkels!



R082.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Reibekuchen:

  • 1 pond aardappels
  • 2 verse eieren
  • 50 g bloem
  • 1/2 middelgrote ui
  • paprikapoeder
  • peper
  • zout

Burger:

Instructies:

Reibekuchen

  1. Schil de aardappels en pel de ui. Rasp deze vervolgens fijn.
  2. Doe alles in een grote kom en meng de bloem, eieren, peper, zout en een flinke vleug paprikapoeder door het mengsel.
  3. Neem een koekenpan en doe wat van het bakproduct erin, maak met een lepel ongeveer drie koekjes per pan. Maak deze zo plat mogelijk en laat ze op matig vuur mooi goudbruin bakken.

Hamburger:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Bak de beefburger om en om in 6 tot 8 minuten gaar.
  3. Snijd de sesambol open en smeer de onderzijde van de bol in met Bikkelsaus. Beleg deze met sla en leg vervolgens op de hamburger het broodje en direct daarop de kaas en plakjes tomaat.
  4. Maak de burger af met wat extra bikkelsaus en leg de Reibekuchen, gevolgd door het kapje, op het broodje. Eet smakelijk!

Tip: Geen tijd om de Reibekuchen zelf te maken? Dan bieden kant & klare röstirondjes (groot), verkrijgbaar bij de groothandel, uitkomst!

Gebruikte producten in dit recept

Remia Bikkelsaus | Tube 800 ML

Remia Bikkelsaus is een saus met een stevige bite op basis van de Remia Fritessaus Classic. Lekker kruidig en met een knapperig uitje past deze perfect bij frites en snacks. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.