Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 rustieke bol
- 1 visburger
- 25 g rucola
- 3 plakjes tomaat
- 3 plakken courgette
- pijnboompitjes
- 40 ml Remia Bikkelsaus
Instructies:
- Was de rucola en maak droog.
- Frituur de visburger circa 4 tot 6 minuten. Bak de pijnboompitjes goudbruin en laat deze even rusten. Grill de courgette kort.
- Snijd de brioche bol open en smeer de onderzijde van de bol in met Bikkelsaus. Beleg deze met de rucola en 3 plakjes tomaat. Leg vervolgens de visburger op het broodje en direct daarop de courgette en wat pijnboompitjes.
- Maak de burger af met de Bikkelsaus en leg het kapje op het broodje. Eet smakelijk!
Tip: Vervang de rustieke bol voor een luxe zacht broodje, zoals een brioche bun of de visburger door wat stukjes kibbeling!
Gebruikte producten in dit recept
Remia Bikkelsaus | Tube 800 ML
Remia Bikkelsaus is een saus met een stevige bite op basis van de Remia Fritessaus Classic. Lekker kruidig en met een knapperig uitje past deze perfect bij frites en snacks. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in 800ml tube.