Smokey Sauce Burger

Deze stoere hamburger mag niet ontbreken op jouw menukaart. Rijkelijk belegd en onderscheidend door de heerlijke Remia Smokey BBQ Sauce. 

Remia hamburger met Brewing Brad saus

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog. Snij de tomaat in plakjes en de rode ui in ringen.
  2. Bak ondertussen de beef burger in 6 tot 8 minuten gaar en de bacon krokant. Draai de burger regelmatig om. Leg op het laatste een plak cheddar op de burger en bedek deze met de hamburger cloche voor een mooi smeltresultaat.
  3. Snijd de sesambol open en smeer beide binnenzijden in met de Smokey BBQ Sauce. 
  4. Beleg de onderkant van het broodje met sla en de vleestomaat. Haal de burger met de gesmolten cheddar uit de pan en leg deze erop.
  5. Garneer de burger met de bacon, de augurk en rode uienringen. Leg het kapje op het broodje en serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Remia Black Jack is een stevige smokey barbecue saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Ideaal als topping op een hamburger en bij spareribs. Glutenvrij, lactosevrij, vegan en verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.