Brewing Brad Burger

Deze stoere combi van een burger met bier mag niet ontbreken op je menu. Rijkelijk belegd en onderscheidend door z'n heerlijke hopsmaak.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 sesambol
  • 1 beef burger
  • 25 g sla (rucola)
  • 1 plak vleestomaat
  • 3 plakken augurk
  • 5 rode uienringen
  • 2 plakken bacon
  • 1 plak cheddar
  • 40 ml Remia Smokey BBQ Beer sauce

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog. Snij de tomaat in plakjes en de rode ui in ringen.
  2. Bak ondertussen de beef burger in 6 tot 8 minuten gaar en de bacon krokant. Draai de burger regelmatig om. Leg op het laatste een plak cheddar op de burger en bedek deze met de hamburger cloche voor een mooi smeltresultaat.
  3. Snijd de sesambol open en smeer beide binnenzijden in met de Smokey BBQ Beer sauce.
  4. Beleg de onderkant van het broodje met sla en de vleestomaat. Haal de burger met de gesmolten cheddar uit de pan en leg deze erop.
  5. Garneer de burger met de bacon, de augurk en rode uienringen. Leg het kapje op het broodje en serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ Beer | Tube 800 ml

Een stoere BBQ saus, bereid met lokaal gebrouwen blond bier van DeLeckere. De saus onderscheidt zich door zijn heerlijke hopsmaak en is de perfecte...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief