Ingrediënten:
Voor 1 salade
- 50 g gemengde salade (rucola melange)
- 8 groene, pitloze druiven
- 50 gram roombrie
- 2 el geroosterde walnoten
- 2 sneden desembrood
- scheutje olijfolie
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 2 el Mosterd-dilledressing
- Enkele topjes verse dille
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Snijd het brood schuin doormidden, leg op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met de Italiaanse kruiden.
- Bak het brood in enkele minuten krokant in de voorverwarmde oven.
- Snijd de druifjes doormidden en snijd de brie in stukjes.
- Maak de slamelange lichtjes aan met de mosterd-dilledressing en schep luchtig in een diep bord.
- Verdeel er de druifjes, de brie en de walnoten over.
- Trek er dunne streepjes van de mosterd
- dilledressing overheen en garneer tenslotte met topjes verse dille.