Salade Brie met Mosterd Dille

Een heerlijke frisse salade met brie, druiven, walnoten en de nieuwe Remia Salata Dressing Mosterd Dille. Afgetopt met een vleugje verse dille voor een ware smaaksensatie!

Salade_Brie_Dille_mosterd_HR

Ingrediënten:

Voor 1 salade

  • 50 g gemengde salade (rucola melange)
  • 8 groene, pitloze druiven
  • 50 gram roombrie
  • 2 el geroosterde walnoten
  • 2 sneden desembrood
  • scheutje olijfolie
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 2 el Mosterd-dilledressing
  • Enkele topjes verse dille  

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Snijd het brood schuin doormidden, leg op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met de Italiaanse kruiden.
  3. Bak het brood in enkele minuten krokant in de voorverwarmde oven.
  4. Snijd de druifjes doormidden en snijd de brie in stukjes.
  5. Maak de slamelange lichtjes aan met de mosterd-dilledressing en schep luchtig in een diep bord.
  6. Verdeel er de druifjes, de brie en de walnoten over.
  7. Trek er dunne streepjes van de mosterd
  8. dilledressing overheen en garneer tenslotte met topjes verse dille.   
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.