Salade Caesar Rosbief

Een heerlijke salade voor bij de lunch met rosbief, artisjokken, ei en de nieuwe Remia Salata Dressing Truffel.

Salade_Rosbief_Ceaser_HR

Ingrediënten:

Voor 1 salade

  • 1 little gem
  • 2 eieren
  • 1 snee desembrood
  • scheutje olijfolie
  • 3 ingemaakte artisjokharten
  • 1 tl geroosterde amandelen
  • 3 plakjes rosbief
  • 2 el truffeldressing
  • Versgemalen peper
  • Zout  

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Snijd het brood in grove stukken. Leg op een bakplaat en besprenkel met olijfolie. Kruid met zout en peper. Bak in de voorverwarmde oven tot goudbruine croutons.
  3. Kook de eieren 7 minuten, zodat ze net niet volledig hard zijn. Laat schrikken, pel ze en snijd doormidden.
  4. Pluk de blaadjes sla, was grondig en laat goed uitlekken.
  5. Maak de slablaadjes aan met een gedeelte van de dressing en leg losjes in een diep bord.
  6. Snijd de artisjokken in stukjes en verdeel over de salade. Maak roosjes van de plakjes rosbief en leg op de salade. Leg er de gehalveerde eieren bij.
  7. Bestrooi met de croutons en lepel er dunne streepjes truffeldressing overheen.
  8. Bestrooi tenslotte met de geroosterde amandelen.   
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.