Loaded Fries met Green Pesto Mayonnaise

Loaded Fries met zongedroogde tomaatjes, mozzarella en Green Pesto Mayonnaise

Ingrediënten:

  • 200 gram frites
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 6 bolletjes mini-mozzarella
  • 2 el zongedroogde tomaten
  • 1 tl geroosterde pijnboompitjes
  • 6 plakjes geschaafde Parmezaanse kaas
  • enkele blaadjes rucola
  • 60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto

Instructies:

  1. Verwarm de oven voor op 185 graden met de grillstand aan.
  2. Bak de frites af en laat goed uitlekken. Geef er een snufje zout en de Italiaanse kruiden overheen.
  3. Leg de frites in een bakje of schaaltje en verdeel er de mini-mozzarella over. Plaats deze in de oven en laat 5 minuten gratineren.
  4. Neem uit de oven en verdeel er de gedroogde tomaatjes en pijnboompitjes over.
  5. Top af met mooie dotjes Green Pesto Mayonnaise.
  6. Garneer tenslotte met de geschaafde Parmezaanse kaas en de rucola.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief