
Ingrediënten:
- 200 gram frites
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 6 bolletjes mini-mozzarella
- 2 el zongedroogde tomaten
- 1 tl geroosterde pijnboompitjes
- 6 plakjes geschaafde Parmezaanse kaas
- enkele blaadjes rucola
- 60ml Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 185 graden met de grillstand aan.
- Bak de frites af en laat goed uitlekken. Geef er een snufje zout en de Italiaanse kruiden overheen.
- Leg de frites in een bakje of schaaltje en verdeel er de mini-mozzarella over. Plaats deze in de oven en laat 5 minuten gratineren.
- Neem uit de oven en verdeel er de gedroogde tomaatjes en pijnboompitjes over.
- Top af met mooie dotjes Green Pesto Mayonnaise.
- Garneer tenslotte met de geschaafde Parmezaanse kaas en de rucola.
Gebruikte producten in dit recept

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML
Romig en tegelijk fris.