
Ingrediënten:
Voor 1 portie:
- 300 g steakhouse fries
- 1 rode ui -2 el suiker
- 1 dl azijn
- 2 plakjes streaky bacon
- 2 plakjes cheddar kaas
- 2 slices augurk
- ¼ tomaat
- 2 el Remia Blazing Luke Smokey Hot Cocktail sauce
- 1 tl gebakken uitjes
Instructies:
- Schil de rode ui en snijd in dunne ringen.
- Breng in een steelpan de azijn met de suiker aan de kook en giet de hete vloeistof over de uiringen. Laat volledig afkoelen, dat kan ook al enkele dagen van tevoren.
- Snijd de tomaten in vieren, snijd er de zaadlijsten uit en snijd in blokjes. -Snijd de augurk in reepjes en bak de streaky bacon kort op de bakplaat of in de koekenpan.
- Frituur de frites, laat goed uitlekken en kruid met een snufje zout.
- Schep de frites in een bakje en leg er de plakjes cheddar kaas op. Laat kort smelten onder de grill of in de oven.
- Scheur de streaky bacon in stukjes en verdeel er de gemarineerde ui, de tomaat en de augurk over.
- Lepel er dotjes van de Smokey Hot Cocktail sauce overheen en bestrooi tenslotte met de gebakken uitjes.
Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML
Remia Blazing Luke Hot Cocktail is een romige saus met een pittige jalapeño bite en subtiele rooksmaak. Lekker bij gegrild vlees en sandwiches. Bereid met vrije uitloop eieren en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in handzame 800ml tube.