Classic Burger

Een heerlijke vegaburger met heerlijke Remia Burger & Grill Burger Relish.

Hamburger_Klassiek.jpg

Ingrediënten:

  • 4 burgerbroodjes met sesam
  • 4 Van Lieshout Snackwaren
  • Vegaburger 2 grote tomaten
  • ½ komkommer
  • ½ kropsla
  • 8 plakjes cheddarkaas
  • 4 flinke eetl. Remia Burger & Grill Burger Relish
  • scheutje zonnebloemolie
  • versgemalen peper
  • zout

Instructies:

  1. Snijd de tomaten in mooie plakken. Snijd dunne plakjes van de komkommer.
  2. Pluk de kropsla grof en was grondig. Laat goed uitlekken.
  3. Snijd de burgerbroodjes doormidden en rooster ze op het kruim op de bakplaat of leg ze kort in de oven met de grillstand aan.
  4. Bak de burgers aan beide kanten mooi bruin en tot de gewenste gaarheid op de bakplaat of in een anti-aanbakpan. Kruid rijkelijk met versgemalen peper en een snufje zout.
  5. Beleg met 2 plakjes cheddarkaas en laat enkele minuten gratineren in de oven of op de bakplaat.
  6. Beleg de bodem van het broodje met geplukte kropsla en leg er enkele plakjes tomaat op.
  7. Lepel er een beetje van de relish op en leg er de burger op.
  8. Leg de plakjes komkommer dakpansgewijs op de burger en schep er de rest van de relish overheen.
  9. Dek tenslotte af met het kapje van het brood.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Burger Relish | Tube 800 ML

De Remia Tucker Joe Burger Relish is een zoetzure frisse saus die elke burger versiert; rijk gevuld met tomaat, mosterdzaad, ui en augurk, álle ingrediënten voor een smaakvolle hamburger. Lactosevrij, glutenvrij en vegan. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.