Brewing Brad's Dog

Deze hotdog is een klassieker, maar wel met een twist van Smokey BBQ saus met de kenmerkende smaak van lokaal gebrouwen blond bier. 

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 hotdog bun
  • 1 hotdog
  • 80 g zuurkool
  • 1 el gebakken spekjes
  • 10 uienringen
  • 1 tl Remia Franse Mosterd
  • 1 tl gehakte peterselie
  • een paar takjes tuinkers
  • 40 ml Remia Smokey BBQ Beer sauce

Instructies:

  1. Bak de spekjes samen met de uienringen krokant en laat op een zeefje uitlekken. Knijp de zuurkool uit zodat je het meeste vocht kwijt bent en meng de zuurkool, ui en spekjes door elkaar.
  2. Bak de hotdog enkele minuten op de bakplaat.
  3. Maak bovenaan een insnede in de hotdog bun en bestrijk de binnenkant met de mosterd, de helft van de mix van zuurkool, ui en spekjes en de hotdog.
  4. Garneer de hotdog met de Smokey BBQ Beer sauce, de resterende mix van zuurkool, ui en spekjes, peterselie en tuinkers.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ Beer | Tube 800 ml

Een stoere BBQ saus, bereid met lokaal gebrouwen blond bier van DeLeckere. De saus onderscheidt zich door zijn heerlijke hopsmaak en is de perfecte...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief