Club sandwich zalm

Club sandwich met gerookte zalm en echte Belgische mayonaise

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 3 dikke sneeën alpenbrood
  • 40 g little gem sla
  • 100 g gerookte zalm in plakken
  • 1 gekookt ei
  • 1 el kappertjes
  • 60 ml DeVlaendere Mayonaise

Instructies:

  1. Bak het alpenbrood gedurende 15 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het brood geruime tijd afkoelen.
  2. Snijd drie dikke sneeën van het alpenbrood af. Snijd het gekookte ei in plakjes.
  3. Smeer een zijde van iedere snee in met DeVlaendere Mayonaise. Beleg twee van de sneeën brood vervolgens over de gehele lenge met blaadjes sla. Verdeel de plakken zalm vervolgens over beide sneeën en garneer deze met plakjes ei, kappertjes en Mayonaise.

Gebruikte producten in dit recept

DeVlaendere Mayonaise | Emmer 10 L

De Belgische Mayonaise van DeVlaendere is met zijn heerlijke romigheid en klein zuurtje de perfecte toevoeging bij Vlaamse friet. De Mayonaise...

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Mayonaise | Bokaal 3 L

Voor een bourgondische smaakbeleving is er de Belgische mayonaise van DeVlaendere. Met zijn heerlijke romige smaak en een licht zuurtje is dit de...

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Mayonaise | Tube 1 L

DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een klein zuurtje. De perfecte toevoeging bij Vlaamse friet! Bereid volgens...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief