Gevulde smos

Deze gevulde smos is niet zomaar een broodje viandel. Het is er een met een twist! Op een pistoletje, met ui en rauwkost, afgetopt met Andalouse saus.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
  2. Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Frituur de viandel gedurende 4 minuten.
  3. Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Andalouse saus. Beleg deze vervolgens met de helft van de rauwkost mix en ui. Leg daar de viandel bovenop en verdeel daar de andere helft van de rauwkost mix en de ui overheen.
  4. Top het geheel af met Andalouse saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!

Gebruikte producten in dit recept

DeVlaendere Andalousesaus | Bokaal 3 L

DeVlaendere Andalousesaus is een lichtpikante saus met een Spaanse touch, gemaakt van mayonaise, tomaten, paprika en een snufje peper. De saus is...

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Andalousesaus | Tube 1 L

DeVlaendere Andalousesaus is een lichtpikante saus met een Spaanse touch, gemaakt van mayonaise, tomaten, paprika en een snufje peper. de saus is...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief