Smoske DeVlaendere

Een rijk belegd broodje met echte Belgische mayonaise

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1/2 Frans stokbrood 57 cm
  • 40 g botersla
  • 3 plakken rauwe ham
  • 2 plakken belegen kaas
  • 4 plakken tomaat
  • 4 schijven komkommer
  • 1/2 gekookt ei
  • 60 ml DeVlaendere Mayonaise

Instructies:

  1. Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
  2. Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken. Snijd het gekookte ei in plakjes.
  3. Smeer beide zijden van het stokbrood in met DeVlaendere Mayonaise. Beleg deze vervolgens over de gehele lengte met blaadjes sla. Leg om en om dubbelgevouwen plakken ham en kaas op het stokbrood en daar bovenop de plakken tomaat, schijven komkommer en ei.
  4. Top het geheel af met Mayonaise en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk.

Gebruikte producten in dit recept

DeVlaendere Mayonaise | Emmer 10 L

De Belgische Mayonaise van DeVlaendere is met zijn heerlijke romigheid en klein zuurtje de perfecte toevoeging bij Vlaamse friet. De Mayonaise...

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Mayonaise | Bokaal 3 L

Voor een bourgondische smaakbeleving is er de Belgische mayonaise van DeVlaendere. Met zijn heerlijke romige smaak en een licht zuurtje is dit de...

Meer informatie Download productsheet

DeVlaendere Mayonaise | Tube 1 L

DeVlaendere Belgische Mayonaise is een heerlijk romige mayonaise met een klein zuurtje. De perfecte toevoeging bij Vlaamse friet! Bereid volgens...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief