Smoske Martino Cannibal

Een klassieker: het broodje Martino! Met dit recept maak je het allerlekkerste broodje, compleet met ui, augurken en Martino saus.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
  2. Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken.
  3. Smeer de bovenzijde van het stokbrood in met Devlaendere Martino saus. Verdeel de Belgische preparé evenredig over de onderzijde van het broodje. Snijd de ui in blokjes en verdeel deze over de Belgische preparé, gevolgd door de plakjes augurk.
  4. Top het geheel af met Martino saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!

Gebruikte producten in dit recept

DeVlaendere Martino Saus | Tube 1 L

Een échte Martinosaus op basis van tomatenpuree en mosterd en op smaak gebracht met worcestersaus en specerijen. Een heerlijk pittige topping voor...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief