Smoske Martino Cannibal

Een klassieker: het broodje Martino! Met dit recept maak je het allerlekkerste broodje, compleet met ui, augurken en Martino saus.

R123.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Bak het Franse stokbrood gedurende 17 minuten af in de oven op 170-190°C tot deze een mooie goudbruine kleur heeft. Laat het stokbrood geruime tijd afkoelen.
  2. Snijd het Franse stokbrood verticaal door midden (lengte ± 28 cm) en vervolgens horizontaal in twee stukken.
  3. Smeer de bovenzijde van het stokbrood in met Devlaendere Martino saus. Verdeel de Belgische preparé evenredig over de onderzijde van het broodje. Snijd de ui in blokjes en verdeel deze over de Belgische preparé, gevolgd door de plakjes augurk.
  4. Top het geheel af met Martino saus en plaats het dakje op het broodje. Eet smakelijk!

Gebruikte producten in dit recept

DeVlaendere Martino Saus | Tube 1 L

DeVlaendere Martinosaus is een échte Belgische specialiteit op basis van tomatenpuree, mosterd en specerijen. Deze pittige topping is heerlijk bij diverse broodjes, frites en snacks. Lactosevrij, vegan en verpakt in een handzame 1L tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.