Pepersaus met portobello en linzen

Portobello met groene linzen in heerlijk romige pepersaus

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 50 g groene linzen
  • 1 takje tijm
  • 1 teen knoflook
  • 1 sjalotje
  • 1 blaadje laurier
  • 1/4 bouillonblokje (groenten)
  • 1 grote portobello
  • 1 aardappel
  • 1/4 bakje tuinkers
  • Peper en zout
  • 60 ml C'est Ça Pepersaus

Instructies:

  1. Snipper de sjalot en snijd de knoflook en de tijm fijn. Gaar de groene linzen in groentebouillon met verse tijm, knoflook en sjalot in 30 minuten gaar. Giet de linzenstoof af en houd deze apart.
  2. Verwijder de steel van de portobello en snijd het dakje in 5 plakken. Kruid deze met peper en zout. Bak de paddenstoel in circa 4 minuten mooi bruin in een pan. Verwarm de pepersaus in dezelfde pan op laag vuur.
  3. Snijd met een kaasschaaf, dunschiller of mandoline aardappelchips van de aardappel en frituur deze tot chips.
  4. Serveer de portobello op de linzenstoof met pepersaus en garneer het gerecht met de aardappelchips en tuinkers.

Gebruikte producten in dit recept

C'est Ça Pepersaus | 6 x 575 ML

C’est Ça Pepersaus is een kant-en-klare pepersaus met een krachtige pepersmaak. De pepersaus biedt ruimte om jouw eigen persoonlijke touch aan de...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief