
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 125 g tagliatelle verdi
- 1/4 courgette
- 60 g groene aspergetips
- 1/4 venkelknol
- 1/4 el olijfolie
- 25 g rucola
- Zout
Kaassaus:
- 40 g gorgonzola
- 60 ml C'est Ça Witte Basissaus
Instructies:
- Kook de tagliatelle in water met zout tot deze net beetgaar is en giet deze af (niet afspoelen!).
- Snijd de courgette in plakken van circa een halve centimeter en kruid deze met zout en olijfolie. Snijd de venkel in partjes.
- Grill de groene asperges, courgette en venkel in een hete grillpan. Meng de pasta met de kaassaus en garneer deze met de gegrilde groenten en rucola.
Bereiding kaassaus:
Verwarm de witte basissaus en roer de blauwe kaas (gorgonzola) hier doorheen tot een gladde saus is ontstaan. De kaassaus is klaar om uit te serveren.