Kaassaus met gorgonzola

Tagliatelle met asperge, courgette en venkel in romige kaassaus

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 125 g tagliatelle verdi
  • 1/4 courgette
  • 60 g groene aspergetips
  • 1/4 venkelknol
  • 1/4 el olijfolie
  • 25 g rucola
  • Zout

Kaassaus:

Instructies:

  1. Kook de tagliatelle in water met zout tot deze net beetgaar is en giet deze af (niet afspoelen!).
  2. Snijd de courgette in plakken van circa een halve centimeter en kruid deze met zout en olijfolie. Snijd de venkel in partjes.
  3. Grill de groene asperges, courgette en venkel in een hete grillpan. Meng de pasta met de kaassaus en garneer deze met de gegrilde groenten en rucola.

Bereiding kaassaus:

Verwarm de witte basissaus en roer de blauwe kaas (gorgonzola) hier doorheen tot een gladde saus is ontstaan. De kaassaus is klaar om uit te serveren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief