Carpaccio Salade Green Pesto

Deze lekkere carpaccio salade is perfect voor bij de lunch. Met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, bosui en Green Pesto Mayonaise.

Ingrediënten:

Voor 1 salade

  • 1 tomaat
  • ⅙ komkommer
  • 100 gram gemengde salade
  • 1 portie carpaccio
  • 2 el Green Pesto Mayonaise
  • 1 el Parmezaanse kaas flakes
  • 1 tl geroosterde pijnboompitten
  • 1 tl ringetjes bosui
  • 1 tl fijngesneden peterselie
  • Scheutje azijn 
  • Versgemalen peper
  • Zout  

Instructies:

  1. Snijd de tomaat in stukjes, schep in een kommetje en marineer met een snufje zout en een beetje azijn.
  2. Schaaf de komkommer in linten, rol tot rolletjes en marineer kort met een snufje zout en een druppeltje azijn.
  3. Schep de gemengde salade in een diep bord en verdeel er de komkommer en de tomaat met wat van de marinade overheen.
  4. Maak roosjes van de plakjes carpaccio en verdeel over de salade.
  5. Lepel dotjes van de mayonaise op de salade en bestrooi met de kaasflakes, de pijnboompitten, de bosui en de peterselie.   

Gebruikte producten in dit recept

Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto | Tube 800 ML

Remia’s Legendary Mayonaise Green Pesto is een lekker frisse en tegelijk romige mayonaise. Bereid met echte groene pesto, vrije uitloop eieren en glutenvrij. Heerlijk bij loaded fries, carpaccio en sandwiches. Verpakt in handzame 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.