Pastasalade met Green Pesto Mayonnaise

Pastasalade met kip, pijnboompitjes en Green Pesto Mayonnaise

Ingrediënten:

  • 300 gram penne pasta
  • 1 gerookte kipfilet
  • ¼ rode ui
  • 16 kleine cornichons (augurkjes)
  • 8 zongedroogde tomaatjes
  • 75 gram kerstomaatjes
  • 2 el uitgelekte kappertjes
  • 75 gram rucola
  • 2 takjes verse basilicum
  • 2 el geroosterde pijnboompitjes
  • versgemalen peper • zout
  • 4 el Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise Green Pesto

Instructies:

  1. Breng water met een snufje zout in een ruime pan aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel koud af en laat goed uitlekken.
  2. Snijd de gerookte kipfilet in reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd deze in zeer dunne ringen.
  3. Snijd de cornichons en de kerstomaatjes in de lengte doormidden.
  4. Meng in een kom de uitgelekte pasta met de kip, rode ui, cornichons, kappertjes, beide soorten tomaatjes en de rucola.
  5. Maak aan met de Green Pesto Mayonnaise en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
  6. Leg de salade op een boord en garneer deze met de pijnboompitjes en blaadjes verse basilicum.
  7. Trek er tenslotte nog wat streepjes van de Green Pesto Mayonnaise overheen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief