Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 frikandel
- 1/2 rode paprika
- 3 plakken ontbijtspek
- 1 kleine ui
- 40 ml Remia Bikkelsaus
- 1 spies
Instructies:
- Ontdooi de frikandel en snijd deze in vier gelijke stukken. Pel de ui en snijd deze in vieren. Snijd de paprika in grove stukken.
- Maak van drie plakjes ontbijtspek een rolletje. Steek een stuk frikandel op de spies, gevolgd door een stuk paprika, een rolletje ontbijtspek en dan de ui. Herhaal dit twee keer en sluit af met de frikandel.
- Frituur de spies volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Serveer er een bakje Bikkelsaus bij om de Bikandel compleet te maken. Eet smakelijk!
Tip: Vervang de frikandel voor stukken kipkorn, viandel of gehaktbal! Stuk voor stuk perfect te combineren met Bikkelsaus. Zo blijft u uw gast verrassen!
Gebruikte producten in dit recept
Remia Bikkelsaus | Tube 800 ML
Remia Bikkelsaus is een saus met een stevige bite op basis van de Remia Fritessaus Classic. Lekker kruidig en met een knapperig uitje past deze perfect bij frites en snacks. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in 800ml tube.