Bikandel

Frikandel spiesje voor echte Bikkels!


R085.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 frikandel
  • 1/2 rode paprika
  • 3 plakken ontbijtspek
  • 1 kleine ui
  • 40 ml Remia Bikkelsaus
  • 1 spies

Instructies:

  1. Ontdooi de frikandel en snijd deze in vier gelijke stukken. Pel de ui en snijd deze in vieren. Snijd de paprika in grove stukken.
  2. Maak van drie plakjes ontbijtspek een rolletje. Steek een stuk frikandel op de spies, gevolgd door een stuk paprika, een rolletje ontbijtspek en dan de ui. Herhaal dit twee keer en sluit af met de frikandel.
  3. Frituur de spies volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Serveer er een bakje Bikkelsaus bij om de Bikandel compleet te maken. Eet smakelijk!

Tip: Vervang de frikandel voor stukken kipkorn, viandel of gehaktbal! Stuk voor stuk perfect te combineren met Bikkelsaus. Zo blijft u uw gast verrassen!

Gebruikte producten in dit recept

Remia Bikkelsaus | Tube 800 ML

Remia Bikkelsaus is een saus met een stevige bite op basis van de Remia Fritessaus Classic. Lekker kruidig en met een knapperig uitje past deze perfect bij frites en snacks. Met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in 800ml tube.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.