Black Jack's Jacket Potato met pulled beef en bacon

Met deze stoere variant op de jacket potato maak je van je burger of hotdog een volledige maaltijd.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Bereid de gepofte aardappel volgens het basisrecept.
  2. Verwarm de pulled beef met Smokey BBQ in een pan en houd dit warm. Bak ondertussen de bacon krokant.
  3. Maak een insnede in de gepofte aardappel en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey BBQ.
  4. Beleg de gepofte aardappel met rode coleslaw, augurk, bacon en doe er een flinke lepel pulled beef op. Pak de gepofte aardappel in een Burger & Grill vel en serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey BBQ | Tube 800 ML

Een stevige BBQ saus met een unieke kruidenmix en de authentieke rooksmaak van Hickory Wood. Deze saus geeft een perfect gegrilde en stevige hambur...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief