Blazing Luke's Jacket Potato met gegrilde paprika, tomaat en tuinkers

Dat een gepofte aardappel gevuld met groenten heel smaakvol kan zijn bewijst dit recept. Het ideale bijgerecht, naast de traditionele portie friet.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Was de sla en maak droog.
  2. Als je verse paprika's hebt en zelft wilt poppen: Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Laat af koelen en verwijder de folie. Ontvel de paprika en haa lde zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. Je kan de gepofte paprika ook kant en klaar kopen.
  3. Snijd de little gem en rode sla fijn. Snijd de tomaat in dunne plakken.
  4. Maak een insnede in de gepofte aardappel en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey Hot Cocktail en beleg deze met de sla, tomaat en paprika.
  5. Garneer het geheel met wat extra Smokey Hot Cocktail en tuinkers. Pak de gepofte aardappel in een Burger & Grill vel en serveer direct.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Burger & Grill Smokey Hot Cocktail | Tube 800 ML

Een echte smaaksensatie, vol en romig met een pittige bite en subtiele rooksmaak waarvoor de speciaal gerookte jalapeño zorgt. Lekker bij gegrild v...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief