
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 varkenshaas
- 125 g krieltjes met schil (voorgekookt)
- 2 kleine trostomaten
- 60 g sugarsnaps
- 1/2 stengel krulpeterselie
- Peper en zout
Saus:
- 60 g champignons
- 1/4 sjalotje
- 1/4 teen knoflook
- 60 ml C'est Ça Witte Basissaus
Instructies:
- Kruid de varkenshaas met peper en zout. Bak deze gedurende 8 minuten op middelhoog vuur.
- Haal de varkenshaas vervolgens uit de pan en laat deze rusten in aluminiumfolie.
- Kook de sugarsnaps met een snufje zout in 3 minuten knapperig en mooi groen.
- Bak de krieltjes in de schil, kruid deze met peper en zout en garneer de krieltjes met een deel van de gehakte peterselie.
- Plaats de trostomaatjes als tros in een voorverwarmde oven (180°C) gedurende 5 minuten.
- Snijd de varkenshaas in zes schuine plakken en plaats deze op het bord. Maak het bord af met de krieltjes en de trostomaatjes en garneer de varkenshaas met de champignonsaus.
Bereiding champignonsaus:
- Snijd de champignons in plakken, snipper de sjalot en snijd de knoflook fijn.
- Zet een koekenpan op middelhoog vuur, fruit de sjalot en de knoflook aan in een klein beetje boter en bak de champignons.
- Voeg de witte basissaus toe en zet het vuur laag.
- Roer het geheel even goed door en de champignonsaus is klaar om te serveren.
Gebruikte producten in dit recept

C'est Ça Witte Basissaus | 6 x 575 ML
De Witte Basissaus van C’est Ça is romig en neutraal van smaak. Ideaal voor het geven van een eigen touch of het maken van een saus naar eigen rec...