Dürüm döner

Zo maak je dürüm döner makkelijk zelf! Een smaakvol recept met verse garnituur en uiteraard Turkse Knoflooksaus.

R135.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

Instructies:

  1. Verwarm de wrap 30 seconden in de magnetron.
  2. Beleg de wrap met little gem sla, de tomatenblokjes en de rode uienringen. Verdeel de döner kebab, warm van het spit, over de wrap en garneer het geheel af met de Turkse Knoflooksaus.
  3. Rol de wrap op en eet smakelijk.

Gebruikte producten in dit recept

Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML

Yildriz Turkse Knoflooksaus is een heerlijk romige saus met verse knoflooksmaak. Bereid volgens authentiek recept en onmisbaar bij een broodje shoarma, kapsalon of döner. Lactosevrij, glutenvrij en verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.