Kalfsfilet met zongedroogde tomaat, kappertjes en basilicum

Een variant op de traditionele carpaccio op basis van gebraden kalfsfilet, zongedroogde tomaatjes, kappertjes en snoeptomaatjes met als finishing touch basilicum cress. Natuurlijk mag de tartaarsaus als waanzinnig lekkere smaakmaker niet ontbreken.

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 80 gram kalfsilet rosé gebraden (kant-en-klaar)
  • 10 gram zongedroogde tomaat
  • 1/2 el kappertjes
  • 4 gele snoeptomaatjes
  • 1/4 bakje basilicum cress
  • Peper en zout naar smaak
  • 40 ml Remia Tartaarsaus

Instructies:

  1. Verdeel de plakjes vlees over een bord en kruid deze met peper en zout.
  2. Halveer de tomaatjes en snijd de zongedroogde tomaatjes fijn. Pluk de basilicum en verdeel deze samen met de kappertjes over de kalfsfilet. Garneer de kalfsfilet met toefjes Remia Tartaarsaus.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Tartaar Saus | Emmer 2,5 L

Remia tartaarsaus is een kruidig en romige saus, op smaak gebracht met peterselie. Heerlijk bij frites en gebakken vis, maar ook als topping bij broodjes en wraps. Bereid met vrije uitloop eieren, lactosevrij en glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.