
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 200 g shoarmavlees
- 250 g frites
- 25 g ijsbergsla
- 1 plak jong belegen kaas
- 60 ml Yildriz Turkse Knoflooksaus
- Yildriz Sambalsaus Original naar smaak
Instructies:
- Bak het shoarmavlees in 5 à 10 minuten in een beetje olie mooi bruin en bak ondertussen de frites.
- Leg eerst de frites op een bord of in een aluminium schaal en vervolgens de shoarma er bovenop.
- Leg hierop de sla en de plak kaas. Zet het bord of de aluminium schaal onder de grill tot de kaas goed gesmolten is.
- Schep de kapsalon uit de ovenschaal over op een diep bord voor een mooie presentatie. Garneer de kapsalon met Turkse Knoflooksaus en voeg naar smaak Sambalsaus toe. Serveer direct.
Tip: Serveer de Kapsalon eens op een bord in plaats van in het bekende aluminium bakje. Presentatie en beleving rechtvaardigen tenslotte een hogere prijs.
Gebruikte producten in dit recept

Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML
De Yildriz Knoflooksaus is enige echte knoflooksaus die bereid is volgens authentieke recepten van shoarmazaken. De beste ingrediënten en verse...

Yildriz Sambalsaus Original | Tube 535 ML
Pittig en bereid volgens origineel recept, dat is de Yildriz Sambalsaus. De stukjes rode peper in de saus geven een lekkere pikante, kruidige smaak...