Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 200 g shoarmavlees
- 250 g frites
- 25 g ijsbergsla
- 1 plak jong belegen kaas
- 60 ml Yildriz Turkse Knoflooksaus
- Yildriz Sambalsaus Original naar smaak
Instructies:
- Bak het shoarmavlees in 5 à 10 minuten in een beetje olie mooi bruin en bak ondertussen de frites.
- Leg eerst de frites op een bord of in een aluminium schaal en vervolgens de shoarma er bovenop.
- Leg hierop de sla en de plak kaas. Zet het bord of de aluminium schaal onder de grill tot de kaas goed gesmolten is.
- Schep de kapsalon uit de ovenschaal over op een diep bord voor een mooie presentatie. Garneer de kapsalon met Turkse Knoflooksaus en voeg naar smaak Sambalsaus toe. Serveer direct.
Tip: Serveer de Kapsalon eens op een bord in plaats van in het bekende aluminium bakje. Presentatie en beleving rechtvaardigen tenslotte een hogere prijs.
Gebruikte producten in dit recept
Yildriz Turkse Knoflooksaus | Tube 535 ML
Yildriz Turkse Knoflooksaus is een heerlijk romige saus met verse knoflooksmaak. Bereid volgens authentiek recept en onmisbaar bij een broodje shoarma, kapsalon of döner. Lactosevrij, glutenvrij en verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.
Yildriz Sambalsaus Original | Tube 535 ML
Yildriz Sambalsaus is lekker pittig van smaak en onweerstaanbaar bij frites, kapsalon of Turkse pizza. Deze authentieke sambalsaus is lactosevrij, glutenvrij allergenenvrij én vegan. Verpakt in handzame 535ml tube om makkelijk te doseren.