Kerriesaus met kipblokjes

Bami met groenten en kip in een heerlijk romige kerriesaus

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 100 g kipblokjes
  • 1 el kerrie kruiden
  • 125 g bami nestjes
  • 125 g bami wokgroenten
  • 25 g hamblokjes
  • 1/2 takje koriander
  • 1/4 bakje tuinkers
  • Peper en zout
  • 60 ml C'est Ça Witte Basissaus

Instructies:

  1. Kruid de kip met peper, zout en kerriepoeder. Bak de kipblokjes op hoog vuur in 5 minuten mooi bruin en gaar. Zet het vuur laag en voeg de witte basissaus toe. Roer het geheel door.
  2. Kook de bami in water met zout in een paar minuten gaar en giet de bami af. Bak de wokgroenten en hamblokjes en meng deze met de bami.
  3. Garneer de kip in de saus met gehakte koriander.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief