
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 1 biefstuk à 140 g
- 1 pofaardappel
- 50 g rode kool fijngesneden
- 50 g witte kool fijngesneden
- 1/2 el azijn
- 1/2 el olijfolie
- Peper en zout.
Pepersaus:
- 1/2 el groene peperkorrels op vocht
- 1/2 el cognac
- 60 ml C'est Ça Bruine Basissaus
Instructies:
- Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de aardappel schoon, besprenkel deze met olijfolie en zout en wikkel de aardappel in aluminiumfolie. Laat deze circa 45 minuten poffen in de oven.
- Meng de rode en witte kool in aparte kommen met azijn, olijfolie, peper en zout.
- Kruid de biefstuk met peper en zout. Bak deze gedurende 5 minuten op middelhoog vuur. Haal de biefstuk vervolgens uit de pan en laat deze nog eens 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
- Leg de biefstuk op het bord en schenk de pepersaus er rijkelijk overheen. Serveer de gepofte aardappel erbij en garneer het bord en de aardappel af met de coleslaw.
Bereiding pepersaus:
- Bak de groene peperkorrels met een scheutje vocht in een grote, lage sauspan en flambeer vervolgens met cognac.
- Blus de peperkorrels af met de bruine basissaus en zet het vuur laag. Roer het geheel even goed door alvorens de pepersaus uit te serveren.
Gebruikte producten in dit recept

C'est Ça Bruine Basissaus | 6 x 575 ML
C’est Ça Bruine Basissaus is de perfecte kant-en-klare basis waar naar eigen creativiteit mee gevarieerd kan worden. De saus kan naar eigen recept...