
Ingrediënten:
Voor 1 persoon:
- 2 kalfsgehaktballen à 150 g
- 1/4 krop sla
- 1/2 gekookte ei
- 1/2 tomaat
- 100 g Vlaamse frites
- Peper en zout
Truffelsaus:
- 1/4 theelepel truffelpasta
- 60 ml C'est Ça Witte Basissaus
Instructies:
- Braad de kalfsgehaktballen in de oven gedurende 25 minuten op 160°C. Frituur de Vlaamse frites in circa 4 minuten goudbruin.
- Snijd de kropsla in grove stukken en bouw een simpele salade met plakjes gekookt ei en tomaat.
- Serveer de ballen in de pan met de truffelsaus en de Vlaamse frites en salade als side dish.
Bereiding truffelsaus:
Verwarm de saus en voeg een lepel truffelpasta toe. Roer het geheel goed door elkaar en de saus is klaar om uit te serveren.
Gebruikte producten in dit recept

C'est Ça Witte Basissaus | 6 x 575 ML
De Witte Basissaus van C’est Ça is romig en neutraal van smaak. Ideaal voor het geven van een eigen touch of het maken van een saus naar eigen rec...