Truffelsaus met kalfsgehaktbal

Heerlijke gehaktballen met romige truffelsaus

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 2 kalfsgehaktballen à 150 g
  • 1/4 krop sla
  • 1/2 gekookte ei
  • 1/2 tomaat
  • 100 g Vlaamse frites
  • Peper en zout

Truffelsaus:

Instructies:

  1. Braad de kalfsgehaktballen in de oven gedurende 25 minuten op 160°C. Frituur de Vlaamse frites in circa 4 minuten goudbruin.
  2. Snijd de kropsla in grove stukken en bouw een simpele salade met plakjes gekookt ei en tomaat.
  3. Serveer de ballen in de pan met de truffelsaus en de Vlaamse frites en salade als side dish.

Bereiding truffelsaus:

Verwarm de saus en voeg een lepel truffelpasta toe. Roer het geheel goed door elkaar en de saus is klaar om uit te serveren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief