Varkensprocureur met mango, paksoi en ananas

Procureur met mango, paksoi en ananas. Samen met de Remia Zigeunersaus wordt dit gerecht tot een smaakvol en kleurrijk geheel.

R063.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 4 procureurlapjes (125 g)
  • 1 mango
  • 1 ananas
  • 1/2 paksoi
  • Peper en zout naar smaak
  • 100 ml Remia Zigeunersaus

Instructies:

  1. Wrijf de procureurlapjes in met peper en zout.
  2. Doe de boter in een pan en bak de procureurlapjes zachtjes in 25 minuten gaar. Leg deze op de bakplaat, bestrijk ze met zigeunersaus en plaats ze op een bakplaat in de oven.
  3. Maak de paksoi goed schoon, snijd de onderzijde eraf en wok de losse bladeren even in een wokpan.
  4. Snijd de ananas en mango in stukken en bak deze kort in een grillpan.
  5. Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de ananas, mango en paksoi tussen het vlees en serveer er een bakje zigeunersaus bij.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.