Broodje bami-/nasischijf met satésaus

Broodje bami-/nasischijf met heerlijke satésaus. 

R078.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 1 kaiserbroodje
  • 1 bami- of nasischijf
  • 1 ei
  • 1 radijsje
  • 1/8 krop ijsbergsla
  • 3 stuks Amsterdamse uien
  • 1 takje bieslook
  • 75 ml Remia Satésaus

Instructies:

  1. Snijd de ijsbergsla in fijne repen, de raidjsjes in dunne plakken en de bieslook in fijne ringetjes. Halveer de Amsterdamse uien.
  2. Frituur de bami-/nasischijf in 6 minuten goudbruin.
  3. Bak het eitje op de bakplaat.
  4. Snijd de broodjes open en beleg deze met de sla, radijs en een deel van de satésaus. Leg hierop de bami-/nasischijf met daarop het gebakken eitje.
  5. Garneer het geheel met bieslook en de Amsterdamse uien. Serveer de satésaus er apart bij.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Satépasta | Emmer 12 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 12kg emmer.

Meer informatie Download productsheet

Remia Satépasta | Emmer 3 KG

Met Remia Satépasta maak je de lekkerste satésaus. Rijk aan stukjes pinda en heerlijk gekruid met de beste specerijen. Lekker bij kipsaté en ambachtelijke frites. Natuurlijk glutenvrij en verpakt in een 3kg emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.