Broodje Carpaccio met truffelmayonaise

De hardloper voor iedere menukaart: broodje Carpaccio met truffelmayonaise! Perfect als lunchgerecht.

Ingrediënten:

Instructies:

  1. Bak de Italiaanse bol af in de voorverwarmde oven volgens de instructies op de verpakking.
  2. Maak de rucola lichtjes aan met een klein beetje Truffle Mayo.
  3. Snijd de Italiaanse bol doormidden en leg de aangemaakte sla op de bodem van het broodje.
  4. Leg er de carpaccio luchtig op en top met enkele uiringen en geroosterde pijnboompitjes.
  5. Spuit met behulp van een spuitflesje of spuitzakje streepjes van de Truffle Mayo op het broodje en schaaf er nog wat Parmezaanse kaas over.
  6. Leg er tenslotte het kapje op.   

Gebruikte producten in dit recept

Remia's Legendary Real Tasty Mayonaise Black Truffle | Tube 800 ML

Een hartige mayonaise, vol van smaak, bereid met echte Italiaanse zwarte truffels. Natuurlijk glutenvrij en bereid met vrije uitloop eieren.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief