Ciabatta met pulled pork en barbecue saus

Pulled pork met barbecuesaus, frisse coleslaw, ui en augurk voor extra pit en dit alles op een superlekker broodje. Eet smakelijk!

R049.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 50 g pulled pork
  • 1 ciabatta
  • 15 g coleslaw
  • 1/4 witte ui
  • 2 kleine augurken
  • 50 ml Remia Barbecuesaus

Instructies:

  1. Verwarm de pulled pork in een steelpan met de helft van de barbecuesauus. Voeg indien nodig een beetje water toe om de juiste dikte te krijgen.
  2. Snijd de ui in dunne ringen en de augurken in plakken.
  3. Bak de ciabatta bruin in circa 6 minuten op 200°C.
  4. Beleg de bodem van de ciabatta met coleslaw, gevolgd door de pulled pork en augurken.
  5. Garneer de ciabatta met de resterende barbecuesaus en wat bosui.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Barbecuesaus | Emmer 2,5 L

Remia Barbecuesaus is een zoete, pittige saus, gevuld met stukjes ui en paprika. Lekker bij gegrild vlees, een hamburger of als marinade te gebruiken. Plantaardig, lactosevrij, glutenvrij en verpakt in een 2,5L emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.