Dun gesneden entrecôte met salade van bladspinazie en toast

Zet deze overheelijke steak sandwich op de menukaart en het wordt gegarandeerd een bestseller. De perfect gebakken entrecôte gaat op een smakelijk zuurdesembrood, met een heerlijke topping van babyspinazie en kervel. De grillsaus zorgt voor de smakelijke finishing touch.

Remia - Inspiratiemagazine Grillsaus.jpg

Ingrediënten:

Voor 1 persoon:

  • 75 g entrecôte
  • 1 el zonnebloemolie
  • 3 dunne plakken zuurdesembrood
  • 1 el olijfolie
  • 25 g babyspinazie
  • Kervel
  • Peper en zout naar smaak
  • 60 ml Remia Grillsaus
  • 1 lange prikker

Instructies:

  1. Verhit een zware koekenpan op hoog vuur.
  2. Kruid de entrecôte met peper en zout en bak deze op hoog vuur in zonnebloemolie. Draai de entrecôte na 2 minuten om en bak deze nog 2 minuten. Haal de pan van het vuur en laat de entrecôte rusten onder aluminiumfolie.
  3. Rooster de boterhammen met olijfolie in de oven of onder de grill tot deze goudbruin zijn.
  4. Snijd de entrecôte in mooie, dunne plakken.
  5. Leg de toast over de werkbank en beleg met sla, kervel, plakjes entrecôte en grillsaus.
  6. Bouw de belegde toast op als een clubsandwich en steek er een prikker doorheen.
  7. Serveer op een houten plank.

Gebruikte producten in dit recept

Remia Grill Saus | Emmer 2,5 L

Remia Grillsaus is rijk gevuld, licht pikant en bereid met verse stukjes ui en paprika. Dé ideale smaakmaker bij een hamburger en gegrild vlees. Plantaardig, lactosevrij en natuurlijk glutenvrij. Verpakt in een 2,5L emmer.

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.