Tosti van desembrood

Tosti van desembrood met gerookte kipfilet, geitenkaas, en Red Hot Samurai Sauce

Ingrediënten:

voor 1 tosti:

  • 2 dikke sneden desembrood
  • 4 plakjes gerookte kipfilet
  • 2 plakken belegen geitenkaas
  • 1 tomaat
  • ½ avocado 
  • klontje roomboter
  • 2 el Red Hot Samurai Sauce

Instructies:

  1. Snijd de tomaat in plakken.
  2. Maak de avocado schoon en snijd niet te dunne plakken van het vruchtvlees.
  3. Besmeer beide sneden brood rijkelijk met Red Hot Samurai Sauce en beleg 1 snee met de kipfilet.
  4. Leg er de plakjes tomaat op en dek af met een plak geitenkaas.
  5. Leg er de plakken avocado op en dek ook deze af met de geitenkaas. Leg er de snee brood met de saus aan de binnenzijde.
  6. Bak de tosti op de bakplaat met een klontje roomboter mooi goudbruin aan beide kanten tot de kaas lekker begint te smelten. Eventueel kun je de tosti ook bakken in een voorverwarmde oven van 170 graden. Smeer de tosti dan van tevoren in met een beetje gesmolten roomboter.

Gebruikte producten in dit recept

Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Bokaal 3 L

Gouda’s Glorie heeft een rijke traditie als het gaat om het bereiden van sauzen met uitstekende kwaliteit en smaak. Samuraisaus is van oorsprong...

Meer informatie Download productsheet

Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce | Tube 850 ML

Gouda’s Glorie heeft een rijke traditie als het gaat om het bereiden van sauzen met uitstekende kwaliteit en smaak. Samuraisaus is van oorsprong...

Meer informatie Download productsheet
Schrijf je in voor de nieuwsbrief