Onze ambitie

Met onze vier merken Remia, Gouda’s Glorie, DeVlaendere en Yildriz willen we jou als foodprofessional blijvend en actief inspireren en je optimaal adviseren om smaak en kwaliteit toe te voegen aan elk relevant eetmoment. Samen met jou willen wij duurzaam relevant blijven voor jouw gasten door continue te vernieuwen en verrassend te blijven.  

Optimale dosering voor elke situatie

Elke situatie vraagt naar een andere oplossing! Wij bieden jou als foodprofessional verschillende dispensers die ervoor zorgen dat je onze sauzen optimaal kunt doseren, hygiënisch kunt werken en optimaal rendement kunt halen uit je sausverkoop:

  • Remia RVS Sausmaster; handbediende dispenser voor rode en gele sauzen
  • Gouda's Glorie Sausprof; handbediende dispenser voor rode en gele sauzen
  • Elektrische inbouwdispenser en counter top dispenser voor rode en gele sauzen
  • Foottec dispenser; het enige sausdoseersysteem met voetbediening 
  • SatéJet; elektrische dispenser voor kant-en-klare warme satésaus 
  • Dekseldispensers voor de 10L en 2,5L emmer en 2L en 3L bokalen.  

Laat je adviseren!

Sausdispensers voor het portioneren van Remia sauzen

Frituuradvies op maat

Geen enkele situatie is dezelfde! Daarom hebben de frituurspecialisten van Remia een uitgebalanceerd assortiment nieuwe generatie frituurvetten ontwikkeld, waarmee wij je een frituuradvies op maat geven. Daarbij kijken wij niet alleen naar jouw wensen met betrekking tot stabiliteit en verantwoorde samenstelling, maar ook heel nadrukkelijk naar jouw werkwijze. Op basis van onze FrituurVetWijzer adviseren wij je het frituurvet dat het beste bij jou past, zodat jij het beste resultaat en het hoogste rendement met het frituurvet kunt behalen.

Jouw advies op maat!

Remia FrituurVetWijzer met Remia logo

Communicatiemateriaal met stopkracht

De heerlijke burgers en frites met toppings staan al op je menukaart maar je wil ze meer onder de aandacht brengen bij jouw gasten? Ook hierin kunnen wij je ondersteunen! Naast narrowcasting slides bieden wij de mogelijkheid voor gepersonaliseerd POS materiaal; in onze webshop kun je heel eenvoudig een van de templates aanvullen met jouw gegevens en je hebt in een handomdraai een flyer, poster of stoepbord op maat!

Ook bieden wij hier de mogelijkheid om andere communicatiematerialen te bestellen, zoals bijvoorbeeld een stoep- of gevelpuntzak, raamstickers, hamburgervellen en mini-emmers. 

Bekijk alle mogelijkheden in onze webshop!

Bekijk hier ons POS materiaal