Hollandse kwaliteit - met aandacht en passie bereid!

Wij vinden het belangrijk om mooie volle smaken te ontwikkelen en gebruiken daarvoor de fijnste kruiden en specerijen. De Sausmeesters van Gouda’s Glorie zijn onze echte specialisten; sausprofessionals met smaak die elke dag met aandacht en passie de lekkerste sauzen voor jou als horecaprofessional bereiden. Onze Sausmeesters, de makers van Gouda’s Glorie, staan elke dag garant voor de kwaliteit.

Bekijk het assortiment

Sinds 1924

Gouda’s Glorie is een merk met een rijke traditie. Het begon allemaal in 1924 in Gouda, een stad die veel ambachtelijke bedrijven heeft voortgebracht en de stad waar onze wortels liggen en de eerste producten van Gouda’s Glorie gemaakt werden. Wat begon als een passie voor ambachtelijke producten, groeide uit tot een smakelijk succes! De sauzen van Gouda’s Glorie werden al snel het merk voor de professionele frituurders en nog steeds passen onze kwaliteitssauzen als geen ander bij de hedendaagse ambachtelijke friteswinkels en cafetaria’s. Sauzen voor ondernemers die net als wij passie hebben voor smaak!

Altijd op de hoogte!

Word je graag geïnspireerd middels recepten en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.

Advies op maat?

Zoek hier de verkoopadviseur in jouw buurt!    

Fritessauzen met een ambachtelijke smaakbeleving

Speciaal voor de Horeca heeft Gouda’s Glorie nog altijd een ambachtelijke smaakbeleving. Gouda’s Glorie heeft een rijke traditie als het gaat om het vervaardigen van fritessaus met een uitstekende kwaliteit en smaak. Deze aspecten stellen je in staat om jouw gasten dagelijks het lekkerste frietje mèt te serveren. Dat geeft zekerheid! Uiteraard gebruiken wij voor onze fritessauzen vrije uitloop eieren.

Bekijk het assortiment fritessauzen

Trend; Cheese fries!

De Nederlandse consument wil zich steeds vaker laten verleiden door verrassende frites met toppings en is tevens bereid hiervoor meer te betalen.

Friet met kaassaus is een heerlijke combinatie, die als trend is overgewaaid vanuit America. Als oer-Hollands merk heeft Gouda's Glorie een heerlijk romige saus ontwikkeld met de hartige smaak van Goudse kaas. De saus kan warm en koud worden geserveerd en is multi-toepasbaar: heerlijk op frites, op een burger en als dip bij nacho's.

Tip! Wil je weten hoe je de Creamy Cheese Style het beste kunt opwarmen? Bekijk hier de instructies!

Laat je inspireren!

Gevaarlijk lekker; Red Hot Samurai Sauce

Pittige sauzen zijn momenteel erg populair! Zij maken van elk frietje Mét een spannende smaakbelevenis. Met name de jongere doelgroep is steeds op zoek naar nieuwe en spannende culinaire avonturen. Samuraisaus heeft haar oorsprong in België en is een mayonaise-achtige saus met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Lekker romig en tegelijk spannend door de pittigheid van de peper. Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is verkrijgbaar in 3L bokaal en de handzame 850ml knijptube. Gevaarlijk lekker bij frites, op een rijk belegd broodje of hamburger en bij een tosti! Download hier het receptenboek en laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Communicatie bij jou in de zaak

Wil je jouw gasten verleiden met Chili Cheese Style Fries of de Creamy Cheese Style Burger? Beelden spreken meer dan woorden! Daarom bieden wij jou diverse narrowcasting beelden aan voor communicatie op het verkooppunt. Deze kun je gratis downloaden.  

Bekijk alle narrowcasting slides

Glutenvrij genieten!

Het aantal mensen in Nederland met een allergie voor gluten neemt steeds toe en hiermee ook de vraag naar glutenvrije producten. Om iedereen van een lekkere saus te kunnen voorzien zijn inmiddels bijna alle sauzen van Gouda's Glorie glutenvrij.

Het glutenvrij logo, duidelijk te herkennen op de verpakking, geeft jou die garantie. En ook in onze assortimentsfolder is duidelijk aangegeven welke producten allemaal glutenvrij zijn. Zo kunt u de juiste producten kiezen voor uw zaak en uw gasten kunnen onbezorgd genieten!    

Bekijk hier onze glutenvrije sauzen