Hollandse kwaliteit - met aandacht en passie bereid!

Wij vinden het belangrijk om mooie volle smaken te ontwikkelen en gebruiken daarvoor de fijnste kruiden en specerijen. De Sausmeesters van Gouda’s Glorie zijn onze echte specialisten; sausprofessionals met smaak die elke dag met aandacht en passie de lekkerste sauzen voor jou als horecaprofessional bereiden. Onze Sausmeesters, de makers van Gouda’s Glorie, staan elke dag garant voor de kwaliteit.

Bekijk het assortiment

De Sausmeesters van Gouda's Glorie zegel professionele kwaliteit

Sinds 1924

Gouda’s Glorie is een merk met een rijke traditie. Het begon allemaal in 1924 in Gouda, een stad die veel ambachtelijke bedrijven heeft voortgebracht en de stad waar onze wortels liggen en de eerste producten van Gouda’s Glorie gemaakt werden. Wat begon als een passie voor ambachtelijke producten, groeide uit tot een smakelijk succes! De sauzen van Gouda’s Glorie werden al snel het merk voor de professionele frituurders en nog steeds passen onze kwaliteitssauzen als geen ander bij de hedendaagse ambachtelijke friteswinkels en cafetaria’s. Sauzen voor ondernemers die net als wij passie hebben voor smaak!

Fritessauzen met een ambachtelijke smaakbeleving

Speciaal voor de Horeca heeft Gouda’s Glorie nog altijd een ambachtelijke smaakbeleving. Gouda’s Glorie heeft een rijke traditie als het gaat om het vervaardigen van fritessaus met een uitstekende kwaliteit en smaak. Deze aspecten stellen je in staat om jouw gasten dagelijks het lekkerste frietje mèt te serveren. Dat geeft zekerheid! Uiteraard gebruiken wij voor onze fritessauzen vrije uitloop eieren.

Bekijk het assortiment fritessauzen

Gouda's Glorie Fritessaus Original 35% emmer 10L rood

Trend; Cheese fries!

Een Frietje met Kaassaus is in Amerika helemaal Hot. Inmiddels is dit ook in Nederland steeds meer een begrip. De Gouda's Glorie Creamy Cheese Style heeft daar een aardige bijdrage aan geleverd. Op verzoek van velen komt Gouda’s Glorie nu ook met een Tasty Cheddar Style, een hartige variant met de smaak van Cheddar! Niet alleen lekker bij een loaded fries, maar ook bij de populaire Nacho schotel of een Double Tasty Cheddar Style burger. Geen gedoe meer met blikken die na openen kort houdbaar zijn, maar in handige tube, voor optimaal doseergemak en bovendien lang houdbaar, plantaardig en dus ook nog een geschikt voor Vegans!  

Laat je inspireren door onze nieuwe smaak!

Gouda's Glorie Creamy Cheese Style Loaded Fries kaassaus met bacon en lente ui

Gevaarlijk lekker; Red Hot Samurai Sauce

Pittige sauzen zijn momenteel erg populair! Zij maken van elk frietje Mét een spannende smaakbelevenis. Met name de jongere doelgroep is steeds op zoek naar nieuwe en spannende culinaire avonturen. Samuraisaus heeft haar oorsprong in België en is een mayonaise-achtige saus met de pittige smaakbeleving van Spaanse pepers. Lekker romig en tegelijk spannend door de pittigheid van de peper. Gouda’s Glorie Red Hot Samurai Sauce is verkrijgbaar in 3L bokaal en de handzame 850ml knijptube. Gevaarlijk lekker bij frites, op een rijk belegd broodje of hamburger en bij een tosti! 

Laat je inspireren!

Gouda's Glorie Red Hot Samurai Sauce logo

Communicatie bij jou in de zaak

Wil je jouw gasten verleiden met Chili Cheese Style Fries of de Tasty Cheddar Style Burger? Beelden spreken meer dan woorden! Daarom bieden wij jou diverse narrowcasting beelden aan voor communicatie op het verkooppunt. Deze kun je gratis downloaden.  

Bekijk alle narrowcasting slides

Narrowcasting Gouda's Glorie Chili Cheese kreukel friet met lente uit

Glutenvrij genieten!

Het aantal mensen in Nederland met een allergie voor gluten neemt steeds toe en hiermee ook de vraag naar glutenvrije producten. Om iedereen van een lekkere saus te kunnen voorzien zijn inmiddels bijna alle sauzen van Gouda's Glorie glutenvrij.
Het glutenvrij logo, duidelijk te herkennen op de verpakking, geeft jou die garantie. En ook in onze assortimentsfolder is duidelijk aangegeven welke producten allemaal glutenvrij zijn. Zo kun je de juiste producten kiezen voor jouw zaak en kunnen je gasten onbezorgd genieten!    

Bekijk hier onze glutenvrije sauzen

Gouda's Glorie Fritessaus emmer 10L en Currysaus emmer 10L glutenvrij 3

Altijd op de hoogte!

Word je graag geïnspireerd middels recepten en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.

Advies op maat?

Zoek hier de verkoopadviseur in jouw buurt!    
Bram Contact LR