De fritescultuur van België: authentiek Belgische friet sauzen

De échte, ambachtelijke smaak vind je terug in de Belgische sauzen van DeVlaendere. Nu de Vlaamse fritescultuur ook Nederlandse harten heeft veroverd, horen daar natuurlijk ook authentiek Belgische sauzen bij. Alle sauzen van DeVlaendere zijn in België bereid volgens ambachtelijk recept. Van bekende klassiekers als een echte Belgische Mayonaise en Cocktailsaus, tot Andalouse, Samurai en Tartaarsaus

Vraag direct een sample aan

DeVlaendere Frites Stoof.jpg

Ken jij de Smoskes al?

Deze “Smoskes”, zoals ze in België de rijk belegde broodjes noemen, zijn er in vele soorten en maten. Vaak als royaal belegde demi-baquette, maar ook als rijk belegde bol of sandwich. Wat dacht je van een heerlijk belegde demi-baquette met ham, kaas, knapperige sla, tomaat, komkommer en een vers gekookt ei met een topping van echte Belgische mayonaise. Of een broodje Martino met Belgisch preparé, dan wel filet americain, met uitjes en echte Belgische Martino saus.

Bekijk hier alle recepten

Authentiek Belgische Mayonaise

Een romige mayonaise met een zachte smaak, die zich onderscheidt door een klein zuurtje. Dé klassieker voor frites, maar ook als basis voor een lekker broodje. Deze échte Belgische mayonaises, verkrijgbaar in zowel een 10 liter emmer, 3 liter bokaal en 1 liter tube, zijn stuk voor stuk smaaktoppers met een Vlaamse finishing touch!

Lees meer

DeVlaendere Belgische mayonaise emmer 10L, bokaal 3L en tube 1L

Altijd op de hoogte!

Word je graag geïnspireerd middels recepten en wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van DeVlaendere.

Advies op maat?

Zoek hier de verkoopadviseur in jouw buurt!

Noel Brands 02 LR