The making of...

In Nederland is de HAUTE FRITURE helemaal hip en happening! Ambachtelijke frites en prachtige snacks mogen zich in een groeiende belangstelling verheugen. De liefde voor frites en snacks van bijzondere kwaliteit is weer helemaal terug. En terecht, want eten is een beleving! Het aanbod van ambachtelijke frites groeit en biedt jou als foodservice professional steeds meer mogelijkheden om te ONDERSCHEIDEN. Ambachtelijke frites en snacks verdienen een rijke topping, vol van smaak! 

Daarom hebben de smaakmakers van Remia een jaar lang met veel passie en zorg DE BESTE INGREDIËNTEN samengebracht in een unieke mayonaise serie met smaak: Vier volle en rijke mayonaises met smaak, stuk voor stuk bereid met de beste ingrediënten voor een bijzondere smaaksensatie. Heerlijk bij ambachtelijke frites en snacks, gepofte aardappels, broodjes, geroosterd vlees, vis of als basis voor een dressing. VOOR ELK GERECHT is er een passende topping!

Frites met toppings

Frites met toppings, ook wel loaded fries of topped fries genoemd, is de trend van dit moment. Klanten zijn niet altijd meer op zoek naar een simpel frietje met en willen verrast worden. Voor jou de kans om je te onderscheiden met een paar lekkere loaded fries gerechten!

Een heerlijk frietje met topping maken hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn. Grote kans dat jij namelijk al iets op de menukaart hebt staan wat past op een frietje, zoals stoofvlees, pulled pork, pulled chicken of shoarma. Na toevoeging van een paar verse ingrediënten heb je je eigen loaded fries gecreëerd die je – afhankelijk van de topping – aftopt met bijvoorbeeld Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle.

Laat je inspireren!

Zelf aan de slag met Legendary Fries?

Kijk hier hoe je in een handomdraai heerlijk frites met toppings kunt bereiden!

Ontdek de rijke smaak van Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaise Black Truffle

Remia's Legendary Realy Tasty Mayonnaise Black Truffle is een hartige mayonaise, vol van smaak en bereid met echte Italiaanse zwarte truffels! Daarnaast is deze mayonaise glutenvrij en bereid met vrije uitloop eieren. Nieuwgierig? Vraag dan hier een gratis sample aan.

*Uitsluitend voor nieuwe verwerkers en levering enkel op zakelijke adressen.


Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Remia.

Wil je op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief!