Voor elke carpaccio een passende topping!

Wist je dat carpaccio het meest bestelde voorgerecht is? Dit smaakvolle en makkelijk te bereiden gerecht is niet weg te denken op de Nederlandse menukaart. Of het nu gaat om een rundercarpaccio, zalmcarpaccio, tonijncarpaccio of zelfs een oesterzwam carpaccio. Inmiddels is er bij de meeste groothandels een behoorlijk assortiment kant-en-klare carpaccio’s te koop. Je maakt je carpaccio's helemaal af met de juiste garnituur en onze Legendary Real Tasty Mayonnaises. 

Proef de volle en hartige smaak van de Black Truffle, met echte Italiaanse zwarte truffel. De Green Pesto Mayonnaise is romig en tegelijk fris doordat deze bereid is met verse pesto, pijnboompitten en kaas geven deze saus een hartige smaak. Lemon Pepper staat ook bekend als een frisse en romige mayonaise. De bereiding met verse lemonpuree en crushed black pepper zorgt voor een frisse en hartige noot. Beleef de smaaksensatie van de Garlic Sriracha, een pittige mayonaise met een vleugje knoflook. De pittigheid ontleent deze mayonaise aan de Sriracha, de smaaksensatie uit Thailand: een pittige chilisaus uit gefermenteerde rode pepers.  

Probeer nu en vraag een sample aan

Recept Remia Legendary Bagel met Gamba Carpaccio en Garlic Sriracha Mayonnaise 1

Probeer nu! Vraag een gratis sample aan!

Vul onderstaand formulier in om kennis te maken met de Remia's Legendary Real Tasty Mayonnaises! Tevens ontvang je een inspiratieboekje met recepten.

Samples kunnen alleen door foodprofessionals worden aangevraagd en maximaal één per adres. 
Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Remia.