Loaded Fries - Dé trend in food van het moment

Frites met toppings, ook wel loaded fries of topped fries genoemd, is dé trend in food op dit moment. In Amerika stond dit gerecht natuurlijk al langer op de menukaart, maar ook bij ons is dit heerlijke gerecht niet meer weg te denken in de horeca/foodservice.

Om je te helpen hebben wij alvast de meest unieke smaakcombinaties voor je samengesteld. Onze Loaded Fries recepten zijn geïnspireerd door de rijke smaken van de verschillende producten van de Remia’s Legendary Real Tasty Mayonnaise lijn. Voorbeelden van onze loaded fries recepten zijn; Legendary Fries Dutch Style, Legendary Fries Indonesian style en de Legendary Fries Pulled Chicken.

Laat je inspireren door onze heerlijke 'frites met topping' recepten en geef jouw gasten een bijzondere smaakbeleving met de verschillende combinaties van ingrediënten.


Vraag een sample aan

Recept Remia Loaded Fries Italian Style Black Truffle

De margemaker voor jouw menukaart

Wil je snel en gemakkelijk meer marge maken? Dan zijn de loaded fries de oplossing voor jouw menukaart. De gasten verwachten tegenwoordig meer dan een simpel frietje en willen verrast worden. Grijp de kans om je te onderscheiden met een paar vernieuwende en smaakvolle loaded fries gerechten.

Creëer zelf verschillende toppings voor de frites en maak het gerecht helemaal af met onze unieke producten van de Remia Legendary Real Tasty Mayonnaises lijn.


Vraag hier je sample aan

Recept Remia Legendary Loaded Fries Green Pesto met topping

Vraag hier uw legendarische sample aan

Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Remia.