De Mayo voor iedereen!

Remia Like!Mayo is dé vegan mayo die geschikt is voor iedere horecagast. En dan ook echt voor iedereen: van meatlovers, lactose intolerante gasten, vegetariërs of veganisten. 

Onze mayonaise is 100% plantaardig, volledig vrij van allergenen, ei-vrij én lactosevrij. De smaak is heerlijk zacht en romig: de typische smaak die je van Remia mayonaise gewend bent. Een vegan mayo die lekker is bij de frites of gebakken aardappelen óf voor een rijk belegde sandwich. Bovendien is Like!Mayo een ideale basis voor eigen huisgemaakte sauzen en dressings. Like!Mayo; voor iedereen die goed, lekker en bewust wil genieten!


Vraag direct een test aan

Like!Mayo als basis voor een huisgemaakte saus

Voor iedere gast de lekkere smaak van mayonaise. Like!Mayo is heerlijk voor bij friet of als basis voor een huisgemaakte dressing of saus. Je kunt eindeloos variëren en zelf de lekkerste recepten met vegan mayonaise maken. Verras je gast met een onderscheidende saus die je zelf maakt van deze ideale basis. Wat dacht je van Like!Mayo als basis voor een huisgemaakte Ibiza Sunset Mayo, Chimichurri Mayo, Italian Mayo en Korean Mayo! Ga zelf aan de slag met Like!Mayo.

Likemayo_vegansaus.jpg

Ontdek onze smaken

Like!Mayo is de eerste volledig plantaardige en ei-vrije mayo op de markt. Deze vegan mayonaise is een groot succes en daarom hebben we twee nieuwe smaken aan ons assortiment toegevoegd: Like!Mayo Chipotle & Like!Mayo Truffel.

  • Like!Mayo Chipotle is een pikante mayo met de herkenbare smaak van gerookte chipotle pepers.
  • Like!Mayo Truffel is een hartige mayo, vol van smaak en bereid met echte Italiaanse zwarte truffels.

Twee romige mayo's met de smaak die je van onze mayonaise gewend bent. Plantaardig, allergenenvrij én ei-vrij. Like!Mayo is de vegan mayo voor iedereen!

Vraag hier een gratis sample aan!

Remia Like!Mayo advertentie club sandwich met tubes 800ml

Vraag nu een gratis test Like!Mayo aan!

Wil je zelf de smaak van Like!Mayo ervaren? Vraag dan nu een test* aan via onderstaand formulier. Wij komen dan graag bij je langs met een emmer Like!Mayo om jou en je gasten te overtuigen van de smaak van Like!Mayo

*Uitsluitend voor nieuwe verwerkers en levering enkel op zakelijke adressen.    

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.