Zo wordt jouw borrelplank legendarisch!

Altijd een goed idee: een ambachtelijke borrelplank serveren op het terras. Zorg dan wel voor een legendarische presentatie én legendarische toppings. Het assortiment van Remia Burger & Grill sauzen leent zich uitstekend voor de toepassing op een borrelplank, maar denk ook aan de Remia’s Legendary Mayonaises of vegan optie Like!Mayo. Niet alleen heerlijke en onderscheidende smaakmakers, maar ook een lust voor het oog op je borrelplank.

Alles over de borrelplank

De ultieme burgerpresentatie

Tips en tricks voor de ultieme hamburger

Indruk maken met je homemade burgers? Onderscheidend zijn ten opzichte van anderen? Het is makkelijker dan je denkt. Robbert Jan de Veen van De Daltons in Voorthuizen verkoopt wekelijks honderden hamburgers. Hij deelt zijn tips voor de ultieme hamburger, waarmee je blijft verrassen.

Bekijk hier de tips & tricks

Vlees roken doe je zo!

Roken is dé nieuwe culinaire uitdaging omdat je de ingrediënten een heerlijke, typische rooksmaak meegeeft. Ga voor een stoer karakter en rook jouw gerechten op de bbq of in de smoker!

Lees meer!

For burgers, hotdogs, pulled meat and more...

Een saus zorgt dat alle componenten in een maaltijd samensmelten tot een verrukkelijk geheel! Remia speelt daar met de Burger & Grill sauzen optimaal op in. Deze American Originals hebben een authentieke rooksmaak die een gerecht absoluut naar een hoger niveau kunnen tillen! Dus maak indruk op jouw gasten en dress jouw creaties met onze onweerstaanbare sauzen!

Hamburger van vers vlees: sous-vide garen voor gemak en houdbaarheid

Robbert Jan de Veen van De Daltons in Voorthuizen serveert wekelijks honderden hamburgers van vers rundvlees. Vers vlees is niet eenvoudig in de bereiding en kort houdbaar. Iedere dag dezelfde kwaliteit bieden, is daardoor lastig. De Veen vond de oplossing in een bereidingswijze waarmee het haalbaar en supersimpel is: sous-vide garen.

Bekijk hier zijn werkwijze

Hamburgers verpakken en serveren: zo doe je dat!

Koude, witte borden en plastic verpakkingen zijn verleden tijd. Bij een mooie homemade burger horen verpakkingen en borden waar goed over is nagedacht. Hoe verpak of serveer je hamburgers? Robbert Jan de Veen van De Daltons geeft een kijkje in zijn werkwijze.

Bekijk de tips

Ain't nothing but a hotdog

Laat jouw hotdog ook uitblinken en verander deze populaire streetfood snack in een culinair hoogstandje! Maak hem stoer, spicy, robuust of een tikkeltje uitdagend want met dit lekkere fastfood gerecht kun je zoveel kanten op. Ga eindeloos variëren met het soort broodje, worst, de topping én natuurlijk de saus.

Bekijk alle hotdogrecepten

Benieuwd naar de Smokey BBQ Beer sauce?

Maak nu gebruik van onze aantrekkelijke introductieaanbieding en profiteer van 1+1 gratis! Tevens ontvang je een gratis hamburger cloche

Deze aanbieding is alleen geldig voor foodprofessionals. Levering uitsluitend op zakelijk adres en maximaal 1 per adres.

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Remia.