For burgers, hotdogs, pulled meat and more...

Een saus zorgt dat alle componenten in een maaltijd samensmelten tot een verrukkelijk geheel! Remia speelt daar met de Burger & Grill sauzen optimaal op in. Deze American Originals hebben een authentieke rooksmaak die een gerecht absoluut naar een hoger niveau kunnen tillen! Dus maak indruk op jouw gasten en dress jouw creaties met onze onweerstaanbare sauzen! We hebben in 2014 deze waanzinnige sauzen geïntroduceerd maar omdat we steeds willen blijven vernieuwen, variëren én verleiden kwamen we in 2016 met een nieuwe aanwinst: Creamy Bacon Style en in 2019 Smokey BBQ. En dit jaar stellen we graag met grote trots aan jou voor: Smokey BBQ Beer Sauce!

Ain't nothing but a hotdog

Laat jouw hotdog ook uitblinken en verander deze populaire streetfood snack in een culinair hoogstandje! Maak hem stoer, spicy, robuust of een tikkeltje uitdagend want met dit lekkere fastfood gerecht kun je zoveel kanten op. Ga eindeloos variëren met het soort broodje, worst, de topping én natuurlijk de saus.

Bekijk alle hotdogrecepten

Benieuwd naar de - brand new - Smokey BBQ Beer? Vraag hier een sample aan!

De mogelijkheid voor het aanvragen van een sample geldt uitsluitend voor foodprofessionals. Levering uitsluitend op zakelijk adres en maximaal 1 per adres.