Tips en tricks voor de ultieme hamburger

Indruk maken met je homemade burgers? Onderscheidend zijn ten opzichte van anderen? Het is makkelijker dan je denkt. Robbert Jan de Veen van De Daltons in Voorthuizen verkoopt wekelijks honderden hamburgers. Hij deelt zijn tips voor de ultieme hamburger, waarmee je blijft verrassen.

Bekijk tips & tricks

Remia Chef met Smokey BBQ Burger & Grill hamburger, keuken, koken

De Lekkerste Burger sauce 2023!

De Vigorous Lee Korean BBQ sauce van chef Lars Albers is de winnaar van de Lekkerste Burger sauce 2023. Deze unieke saus zorgt voor een ware smaakexplosie in je mond. Albers: “Sauzen zijn een belangrijk onderdeel van burgers. Het zijn namelijk de smaakmakers. Daarom voegde ik in Vigorous Smokey Korean BBQ sauce zoveel mogelijk smaken en texturen toe."
In het interview dat Entree Magazine met de winnaars hield, vertellen Lars en de andere twee winnaars alles over waarom ze mee deden en natuurlijk over hun winnende sauzen!

Lees meer

For burgers, hotdogs, pulled meat and more...

Een saus zorgt dat alle componenten in een maaltijd samensmelten tot een verrukkelijk geheel! De Burger & Grill sauzen spelen daar optimaal op in. Deze American Originals hebben een authentieke rooksmaak die een gerecht absoluut naar een hoger niveau kunnen tillen! 

Ook altijd een goed idee: een ambachtelijke borrelplank uitserveren. Zorg dan wel voor een legendarische presentatie én legendarische toppings. Het assortiment van Remia Burger & Grill sauzen leent zich uitstekend voor de toepassing op een borrelplank, maar denk ook aan de Remia's Legendary Mayonaises of de Vegan optie Like!Mayo. Niet alleen heerlijke en onderscheidende smaakmakers, maar ook een lust voor het oog op je borrelplank.

Alles over de borrelplank

Smokey BBQ Beer BurgerRemia Smokey BBQ Beer hamburger met bier

De ultieme burgerpresentatie

Hamburgers verpakken en serveren: zo doe je dat!

Bij een mooie homemade burger horen verpakkingen en borden waar goed over is nagedacht. Hoe verpak of serveer je hamburgers? Robbert Jan de Veen van De Daltons geeft een kijkje in zijn werkwijze.

Bekijk serveertips

Remia Chef met Smokey BBQ Burger & Grill hamburger, keuken

Hamburger van vers vlees: sous-vide garen voor gemak en houdbaarheid

Robbert Jan de Veen van De Daltons in Voorthuizen serveert wekelijks honderden hamburgers van vers rundvlees. Vers vlees is niet eenvoudig in de bereiding en kort houdbaar. Iedere dag dezelfde kwaliteit bieden, is daardoor lastig. De Veen vond de oplossing in een bereidingswijze waarmee het haalbaar en supersimpel is: sous-vide garen.

Bekijk hier zijn werkwijze

Sfeerbeeld souvide 2.jpg

Vlees roken doe je zo!

Roken is dé nieuwe culinaire uitdaging omdat je de ingrediënten een heerlijke, typische rooksmaak meegeeft. Ga voor een stoer karakter en rook jouw gerechten op de bbq of in de smoker!

Lees meer!

Ain't nothing but a hotdog

Laat jouw hotdog ook uitblinken en verander deze populaire streetfood snack in een culinair hoogstandje! Maak hem stoer, spicy, robuust of een tikkeltje uitdagend want met dit lekkere fastfood gerecht kun je zoveel kanten op. Ga eindeloos variëren met het soort broodje, worst, de topping én natuurlijk de saus. 

Bekijk alle hotdog recepten