Enjoy the Korean Food trip!

De nieuwe Vigorous Lee Korean BBQ-sauce neemt je mee op een smaakreis! De specifieke kruiding met onder andere steranijs, gemberwortel en sushi-azijn zorgen voor de Koreaanse invloeden en de bite van mosterdzaad zorgt voor een fijn mondgevoel. Deze stoere en krachtige (Vigorous) BBQ sauce is uniek in zijn soort. Dankzij de hoge viscositeit kan de saus ook als marinade gebruikt worden. Hierdoor is de Remia Vigorous Lee Korean BBQ-sauce een zeer verrassende en onderscheidende aanvulling op het bestaande Burger & Grill sauzen assortiment van Remia. Van burgers tot marinade voor spareribs en van Korean sticky chicken tot afgelakte Argentijnse garnalen.   

Nieuwsgierig naar de saus? Laat je inspireren door de talloze productcombinaties en vraag een proeftube aan!

Vraag een sample aan

De bedenker: Lars Albers

Een ware smaakexplosie! Drie woorden die de winnende saus van de Lekkerste Burger sauce 2023 wedstrijd het beste omschrijven. De saus is ontwikkeld door Lars Albers - eigenaar van Vigor* in Vught - en vervolgens samen met de productontwikkelaars van Remia doorontwikkeld tot de Vigorous Lee Korean BBQ sauce.

Lars: “Sauzen zijn een belangrijk onderdeel van burgers. Het zijn namelijk de smaakmakers. Daarom voegde ik in Vigorous Smokey Korean BBQ sauce zoveel mogelijk smaken en texturen toe. Bij Vigor werken we veel met sauzen en maken we ze allemaal zelf. Op onze menukaart zul je geen burgers vinden, maar juist daarom vond ik het zo leuk om mee te doen aan de wedstrijd voor de Lekkerste Burger sauce 2023. Het maken van een burgersaus is weer eens iets anders dan werken met kaviaar en witte truffel. Ik ben vereerd dat Vigorous Smokey BBQ sauce de eerste prijs krijgt.”

Ontdek de andere Burger & Grill sauzen!

Het Burger & Grill assortiment bestaat uit 8 smaakvolle sauzen. Variatie bieden in je burgers is dan ook een fluitje van een cent met de Burger Relish Sauce, Creamy Bacon Style Sauce, Smokey Hot Cocktail Sauce, American Garlic Sauce, Smokey BBQ Sauce of Smokey BBQ Honey Sauce!

Bekijk het complete assortiment

Zo promoot je je burgers!

Heb je schermen in je zaak en wil je daar graag je burgers op promoten? Wij bieden je in de beeldbank een passend narrowcastingbeeld van alle Burger & Grill recepten. Deze beelden kun je kostenloos downloaden en eenvoudig op je scherm tonen. Zien doet kopen, toch?!

Naar de beeldbank

Vraag een gratis sample aan!

Benieuwd naar de smaak van de Vigorous Lee Korean BBQ Sauce en wil je zelf graag de multi-toepasbaarheid van deze saus uitproberen? Vraag nu een gratis sample aan! *

*Deze aanbieding is alleen geldig voor foodprofessionals. Levering uitsluitend op zakelijk adres en maximaal 1 aanvraag per adres.

Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Yildriz.