Serveer de lekkerste satésaus met de SatéJet

Satésaus is een veel gevraagde saus onder horeca gasten. Deze saus staat op de tweede plek qua populariteit (na fritessaus/mayonaise). Het is een veelzijdige saus die elk gerecht helemaal af maakt: heerlijk voor over een gegrilde varkenshaas, broodje pulled chicken of een Amerikaanse hamburger.

Remia is het eerste merk dat de kant-en klare satésaus introduceerde in Nederland. Wij weten dan ook als geen ander hoe je de lekkerste satésaus maakt. En hoewel over smaak niet te twisten valt, is onze Remia kant-en-klare satésaus door een onafhankelijk onderzoeksbureau Essensor uitgeroepen tot de lekkerste.

Het maken van satésaus kost tijd en ook aan het warm houden en uitserveren van de satésaus ben je genoeg tijd kwijt. Daarnaast wil je natuurlijk een constante kwaliteit leveren en elk gerecht voorzien van dezelfde portionering. Bij het uitserveren gebruikt elke medewerker vaak een nét een iets andere hoeveelheid. Dit gaat ten koste van het rendement van je satésaus .

Om het jou gemakkelijker te maken in de keuken, hebben wij de SatéJet ontwikkeld. Met slechts één druk op de knop lever je altijd dezelfde kwaliteit en geef je altijd dezelfde portie satésaus aan je horecagasten. 

Meer over de SatéJet

remia_satesaus_glutenvrij.jpg

Bestel de SatéJet en krijg 5 dozen satésaus* gratis!

  • Altijd een constante kwaliteit van je satésaus
  • Optimaal rendement door altijd dezelfde portionering
  • Tijdsbesparing: je hoeft niet meer zelf te roeren
  • 100% controle op hygiëne (door het gesloten systeem)
  • Eenvoudige bediening: slechts één druk op de knop
  • Je zit nooit zonder satésaus door de twee compartimenten
  • Professionele RVS uitstraling

* Waarbij je de keuze hebt uit Remia Satésaus Mild, Remia Satésaus Pittig of Gouda's Glorie Satésaus. Na je bestelling nemen we contact met je op en stemmen we de gekozen saus even met je af.

Verbeterd rendement door:

  • Nauwkeurige portionering
  • Minimale restwaarde
  • Besparing van arbeid / personeel

Vraag een gratis proefplaatsing aan!

Tijdsbesparing en volledige controle op hygiëne

De Satéjet zorgt voor een tijdsbesparing in de keuken omdat je niet zelf de satésaus hoeft te bereiden. En de SatéJet is ook nog eens erg gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast heb je volledige controle over de hygiëne, omdat de SatéJet beschikt over een gesloten systeem. Dit gesloten systeem voorkomt verdamping en indikken van de saus: de satésaus behoudt zijn volume. En nog een voordeel: de kant en klare satésaus wordt luchtdicht én lichtdicht verpakt en wordt geleverd in een bag-in-box verpakking. 
De Remia SatéJet is een compact systeem, voorzien van twee compartimenten van 3,5 liter. Of je nu veel satésaus verkoopt of iets minder, je zit nooit zonder warme satésaus! 

Portionering zelf instellen

De SatéJet is eenvoudig zelf te bedienen. Stel zelf de automatische portionering in en je medewerkers serveren bij elk gerecht exact dezelfde portie satésaus. Hiermee voorkom je waste en hoef je nooit satésaus weg te gooien. Je hebt dus volledige controle op het iedere uitgifte van satésaus en een optimaal rendement van satésaus! Alles bij elkaar maakt het de SatéJet tot de ideale sausdispenser!

Probeer nu de SatéJet uit

Ontdek de voordelen van de SatéJet!

Roland van Voorst van De Scheepsbel aan het woord

Chef-kok en horecamanager Roland van Voorst heeft onlangs de 1000ste SatéJet in gebruik genomen en merkt direct de voordelen! We interviewden hem over zijn keuze voor de SatéJet. Het gemak van de SatéJet is voor hem overduidelijk:

"Er zitten veel voordelen aan dit apparaat als je het vergelijkt met het warm houden van satésaus in een pannetje of au bain marie. In een bain marie gaat de saus aan de randen van de bak indrogen en je moet er telkens met een lepel in roeren of water aan toevoegen. Dat gaat ten koste van de kwaliteit, kost tijd, vergt mankracht en is minder hygiënisch."

"De automatische sausdispenser vergt een redelijke investering maar dat loont. Al op de eerste dag van ingebruikname begin je met terugverdienen. Nog een pluspunt van de SatéJet is de instelbare portionering. Die kun je vooraf instellen op de gewenste hoeveelheid. Zo weet je als ondernemer precies hoeveel saus je per product verkoopt en is de portie bij elke personeelslid gelijk."  

Lees het volledige interview met Roland

Vraag nu een gratis proefplaatsing aan!

Wil je zelf overtuigd raken van het gemak van de Remia SatéJet? Vraag dan nu een test aan via onderstaand formulier. Wij komen dan graag bij je langs met een SatéJet twee weken op proef. Zo kun je de voordelen van de Remia SatéJet zelf ervaren en je gasten laten kennismaken met de heerlijke smaak van de satésaus.

*Dit betreft een tijdelijke actie, exclusief voor ondernemers die nog niet over een SatéJet beschikken.

Producten

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder het logo van Remia.